Yanlış Borç Nedeniyle Sürekli Rahatsız Ediliyorum

Yanlış Borç Nedeniyle Sürekli Rahatsız Ediliyorum
11 Aralık 2024 12:47

Turkcell'e borcum olmamasına rağmen, T**** Ç**** adına olan 2005 yılında borcu ödenmesine rağmen benim numaramı bulup her gün beni rahatsız ederek hiç muhatap olmadığım konu hakkında arayıp beni rahatsız ediliyorum. 'Aranacaksınız, aranacaksınız' deyip, 'bundan kurtulamayacaksınız' deyip beni her gün, günde 20 kez rahatsız ediyorlar. Yönetim firması hakkında da muhatabı olmama rağmen sürekli mesaj ve telefon aramaları ile rahatsız edilip huzuru bozmaktan haklarında tazminat.

20 Şubat 2025 11:13

Real alacak Hukuk Bürosu adı altında  sürekli rahatsız ediliyorum. Rahatsız edilme sebebim ise T*** Ç*** adına olan 2008 yılında dosyasını kapatmış olduğu halde Telefon hattının borcu varmış diye borç yaratıp zorla para almaya çalışmaları ve bu kişi erkek arkadaşım olmasına rağmen benim numaramı bulup sürekli rahatsız ediliyorum her gün her saat tamamen psikolojim bozulmuş durumda Yani Aradığınız kişi ben değilim desem de bunu Milyonlarca kez söylesem de benim ilgim alakam yok desem de siz aranılacaksınız deniliyor sürekli rahatsız ediliyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 15 yıllık hattımı değiştirmek istemiyorum bu kişilerden şikayetçiyim sürekli Rahatsız edilmekten günlük hayatımı normal bir şekilde idame ettiremez oldum onlara artık hakaret etsem de beni tekrar arıyorlar tekrar rahatsız ediyorlar zorla benden para almaya çalışıyorlar zorla Ben benim aradıkları insanla ilgim olmamasına rağmen sürekli beni rahatsız etmeleri benim psikolojimi bozmuş durumda Real alacak hukuk bürosundan şikayetçiyim

20 Şubat 2025 11:04

Real alacak Hukuk Bürosu adı altında  tarafından sürekli rahatsız ediliyorum Başkasının adına olan borcu ya da olmayan borcu olan kişi ya da kişiler için beni arıyorlar beni rahatsız ediyorlar her gün her saat tamamen psikolojim bozulmuş durumda Yani Aradığınız kişi ben değilim desem de bunu Milyonlarca kez söylesem de benim ilgim alakam yok desem de siz aranılacaksınız deniliyor borcunuz var borcunuzu ödeyin   sürekli rahatsız ediliyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 15 yıllık hattımı değiştirmek istemiyorum bu kişilerden şikayetçiyim sürekli Rahatsız edilmekten günlük hayatımı normal bir şekilde idame ettiremez oldum onlara artık hakaret etsem de beni tekrar arıyorlar tekrar rahatsız ediyorlar zorla benden para almaya çalışıyorlar zorla Ben benim aradıkları insanla ilgim olmamasına rağmen sürekli beni rahatsız etmeleri benim psikolojimi bozmuş durumda Real alacak hukuk bürosundan şikayetçiyim ve davalıyım dava açacağım Yargı yoluna başvuracağım Artık dayanamıyorum

Mahfuz
Mahfuz

Suç duyurusunda bulun. Bu kadar kendine eziyet edeceğine git şikayet et cezalarını çeksinler. Bende şikayet ettim.

Sabiha
Sabiha

Kesinlikle ödeme yapmayınız bunların icra takip hakları yok kimden ne alabilirsek derdindeler beni de yıllardır arıyorlar

Özgül sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 17:03
Adil sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 12:18
Reel Alacak Bitmeyen Borç Takibi Rahatsızlığı
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Borç Gecikmesinde Sürekli Arama Ve Mesajlarla Rahatsız Edilmek

23 Mayıs 2025 19:30