Melis sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Sipariş: Ceket Nerede?

12 Aralık 2024 13:54

Merhabalar, uzun zamandır çözmeye çalışıp çözemediğim bir problem için yazıyorum. 20147564412 numaralı siparişim için yazıyorum tekrar. 28 Kasım'da sipariş verdim, geçen hafta içi kargoya verildiğine dair bilgilendirme geldi ancak hala Yurtiçi Kargo takip kodu aktif değil, bu ceket nerede ve ne zaman teslim edilecek hiçbir fikrim yok. Siparişimin tahmini teslimat tarihi 9 Aralıktı ve hala kargo kodu aktif değil, zaman alabileceğini biliyorum ancak bu sefer çok uzun sürdü. Dün kargo şirketiyle görüşmem gerektiğini söylediler. Kargo şirketiyle görüştüm, verilen takip numarasıyla ilgili herhangi bir kayıt bulamadıklarını belirttiler. Telefon numaramla da kontrol ettiler ve bir kargo kaydı bulunamadı. Problemin kayda alındığını ve iletişime geçeceklerini söylediler ancak hiçbir dönüş olmadı. Siparişimin ivedilikle tarafıma teslim edilmesini talep ediyorum.

Melis
17 Aralık 2024 10:13

Halen bir gelişme ya da dönüş olmadı. Tekrar WhatsApp hatları üzerinden durumu sordum, incelenip dönüş sağlanacak diyorlar asla bir dönüş olmuyor. İade etsem ücretin yatırılmadığına dair şikayetler de bulunduğu için iade et demiyorum. Markayla ilgili bir sürü şikayet var lütfen bu durumla ilgilenilsin artık!

04 Şubat 2024 13:53
Pull And Bear Ürünüm Nerede? Kargoya Verilmeyen Sipariş!
Gökhan sonucu yetersiz buldu

16 Aralık 2024 17:06

16 Aralık 2024 23:30
Teslim Edilmeyen Sipariş Ve İletişim Sorunu
Teslim Edilmeyen Sipariş Ve İletişim Sorunu
Baran sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 00:47
Kargoya Verilmeyen Sipariş Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri