Penti İade Değişim Problemi

Aslı
24 Temmuz 2024 11:57

Penti'de her kampanyada birebir sıkıntı yaşadığım ya da şahit olduğum için artık yazma gereği duyuyorum.

Penti'den 2 al 2 öde kampanyası dahilinde ürün aldım, daha doğrusu almaya zorlandım. Ürünler üzerinde adet ve 3 adet fiyat olmak üzere 2 adet fiyat vardı. 3 adet ürün aldım. Kasada o kampanyanın bittiğini 3 adet ürün alırsam ilk fiyattan işlem yapılacağını 4 adet alırsam 2 ürünün ücretsiz olacağını, bu yüzden 1 tane daha ürün almam gerektiğini söylediler. Mağazada min. Yarım saat daha ürün aradım ama bulamadım 4. Ürün olsun diye beğendiğim bir ürünün büyük bedenini almak zorunda kaldım. 500 TL civarı da ekstra para ödedim.

Ürünü değiştirmek için başka mağazaya gittim. Uygun beden olmadığı için başka ürün seçtim. Kasada da yeni seçtiğim ürün düşük fiyatsa ve bana para iadesi yapılmayacaksa başka şubeye bakacağımı söyledim. Ben bunu söylememişim gibi kasadaki kişi işlem açtığını para iadesi yapamayacağını bir ürün daha almam gerektiğini söyledi. Tabii ki tutar düşük olduğu için ben yine yeni ürün için para ödeyeceğim. Ben de baştan söylediğimi yeni ürün almayacağımı söyledim. İşlemi bu şekilde kapatamıyoruz illa ki yeni ürün almanız lazım dediler. Bu arada arkamdaki sıra uzadı ve insanlar haklı olarak daha fazla beklemek istemediler. Ben alelacele yeni ürün seçmek istemedim. ( yeni kasa da açamıyorlarmış, merkez tek kasa veriyormuş. ) Ben ısrarcı olunca bir işlem yaptılar, iade - satış işlemi yaptık artık iade hakkınız bitti bundan sonra sadece değişim yapabilirsiniz dediler. Bu nasıl bir uygulama! İade hakkım niye bitiyor? Ayrıca madem tek ürün iade alınabiliyordu niye baştan iade alalım denilmedi, para iadesi yapamıyoruz diye tutturuldu. En azından değişimde içeride para kaldığında hediye çeki verebilirsiniz. Satışa bu kadar zorlamak nedir!

Çalışanlarınızı da Penti'nin müşteri dostu olmayan uygulamaları yüzünden zor durumda bırakıyorsunuz. Perakende sektörünün zorluklarına rağmen sabırla çabalıyorlar. Sistemleriniz yüzünden gereksiz gerginlikler yaşanıyor.

Penti'nin müşteri odaklı olmayan sadece satış odaklı yaklaşımının yanında ödeme, muhasebe vs sistemleri de anladığım kadarıyla çağın gerisinde kalmış. Ve bu yaklaşım maalesef Penti'nin üstüne yapışmış.

24 Temmuz 2024 15:08 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

24 Temmuz 2024 15:09

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
09 Kasım 2024 17:22
"Bolge müdürü yaşadığım olumsuz hizmet deneyimi ile ilgili bana hızlı dönüşü ve gerekli bilgilendirmeyi yaparak değişim konusunda yardımcı olduğu için kendisine ve markaya teşekkür ederim."

Cemresu
28 Aralık 2024 18:33

Güldilek
07 Eylül 2023 11:51
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal
25 Temmuz 2024 00:35