Pegasus Bilet Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Eksik Bilgilendirme

Muhammed
06 Eylül 2024 01:31

27 Ağustos tarihinde budapeşte için Flex süper eco uçak biletim vardı. Daha sonra vize süreçlerinden dolayı biletimi açığa almak durumunda kaldım. Bu işlemi yaparken müşteri hizmetlerini arayıp onlarla konuşarak benim için en iyi seçeneğin bu olduğuna karar verdik ve bileti açığa aldık. Alırken bana, "bilet tutarınız kadar açık bilet hakkınız var" denildi.

Bugün bu biletimi kullanmak için Pegasus mobil uygulamasından işlem yapmaya çalıştım. Almak istediğim bilet fiyatı, açığa aldığım bilet fiyatının neredeyse üçte biri kadar ucuz olmasına rağmen ekstra 1200 TL para istiyordu. Müşteri hizmetlerini aradım ve bu durumu açıkladım.

Onlar bana, bileti açığa aldığım için paketin light pakete düşürüldüğünü ve bileti aldığım karta 1400 TL civarı gibi cüzi bir miktar para gönderildiğini söyledi. Ben de bu durumu şok içinde öğrendim, çünkü bileti yakınımın kartından almıştım.

Bu işlemi gerçekleştirirken böyle bir bilgi verilmediğini ve zaten biletimin Flex bilet olduğunu ve böyle mantıksız bir seçenek olduğunu bilseydim neden açığa alayım ki diye belirtip, neden açığa alma işlemini yaparken bu konu hakkında bilgi verilmediğini sordum, verilen cevap ise "bu bilgileri veremiyoruz" oldu. Kısacası yanıltıldık. Bu nasıl müşteri memnuniyeti? Bu nasıl müşteriye verilen değer? Yazıklar olsun.

Helin sonuçtan hiç memnun değil

Helin
05 Kasım 2023 12:43
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Flex Bilet Almama Rağmen Uçuş Değişikliğinde 750 TL Ücret Mağduriyeti

Hatice
24 Nisan 2025 01:27
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Talha
02 Şubat 2024 12:07
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
29 Mayıs 2024 17:55