Büşra sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 19:28

Sürekli seyahat ediyor ve biletlerimi de her zaman bu uygulamadan alıyordum ama son 2-3 haftadır bilet satın alma işlemini asla gerçekleştiremiyorum. Satın almak butonuna tıkladığımda her zaman şu uyarı karşıma çıkıyor ve ilerleyemiyorum: "İşleminizi gerçekleştiremiyoruz. Rezervasyon
bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz. Sorunun devam etmesi durumunda canlı destek ile iletişime geçebilirsiniz." Başka bir yakınımın telefonundan satın almak zorunda kalıyorum. Ama sorunum çözülmezse artık bu uygulamayı kullanmayacağım

05 Temmuz 2024 19:56 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

05 Temmuz 2024 20:09

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

16 Temmuz 2024 00:49

Müşteri hizmetleri tarafıma ulaştı ancak maalesef sorun çözülmedi. Uygulamayı silmek zorunda kaldım. Çünkü kullanamıyorum.

Rabia
10 Mayıs 2024 02:49
Obilet Sistem Hatası Nedeniyle Mağduriyet
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
30 Mayıs 2025 13:30
Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyor Ve Biletimi İptal Edemiyorum
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

Atalay
28 Ağustos 2023 22:32

23 Temmuz 2023 00:47
Ceylan sonuçtan çok memnun

Ceylan
09 Mayıs 2024 21:30
"Çok ilgilendiler sağ olsunlar ve sorun çözüldü teşekkür ederim"
Obilet O Biletten Bilet Alamıyorum