Onur sonuçtan çok memnun

Obilet Barkodlu Otobüs Bileti Problemi

09 Eylül 2024 09:22

Obilet üzerinden Yunanistan'a gitmek üzere otobüs bileti aldım. Schengen vizesi alabilmem için konsolosluk barkodlu bilet istiyor. Obilet üzerinden barkodlu bir bilet alamadığım gibi paylaşılan belge üzerinde " Bu belge bilgilendirme amaçlı olup fatura ve fiziki bilet yerine geçmemektedir" yazmaktadır. Ve benim bu belgeyle vize onayı almam mümkün görünmemektedir. Müşteri hizmetlerini aradığımda da bu sorunumu anlatacak bir operatöre bağlanamıyorum. Sorunun çözülmesi için acil desteğe ihtiyacım var.

obilet-barkodlu-otobus-bileti-problemi-1.pdf

12 Eylül 2024 08:43

Obilet üzerinden Yunanistan'a gidiş ve dönüş olmak üzere otobüs bileti aldım. Gidiş için elektronik bilet iletildi fakat dönüş için elektronik biletim hala iletilmedi. Yarın randevum var ve dönüş biletini gösteremezsem vizem onaylanmayacaktır. Müşteri hizmetlerini aradığımda da bu sorunumu anlatacak bir operatöre bağlanamıyorum. Sorunun çözülmesi için acil desteğe ihtiyacım var.

12 Eylül 2024 08:41

09 Eylül 2024 09:29 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

09 Eylül 2024 11:38

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

Onur
09 Eylül 2024 11:42

Çok kısa bir süre içerisinde tarafıma ulaşılıp gerekli bilgilendirme Leyla hanım tarafından yapılmış ve elektronik biletler paylaşılmıştır. Destekleri için kendilerine teşekkür ederim.

İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail