Novakids Kayıt Olduktan 2 Saat Sonra İptal Hakkı Vermiyor, Hizmet Yok

17 Kasım 2023 00:51

Novakid ile deneme dersi aldık ve öğretmeni beğendik. Daha sonra kayıt açmak istedik ama öğretmen Premium kategorisinde imiş. Standart öğretmenlerin uygun ders saati hep çocukların okulda olduğu saatler. Yani kayıt yapacak bir tane öğretmen yok. Olan öğretmenlerin hepsi filipinli ve tarzlarını pek beğenmedim. Bana seçme şansı bile vermeden 1 senelik iptal edemeyeceğim bilgisine uğraşıyorum. Siz hangi hakla iptal hakkımı elimden alabilirsiniz? Kayıt yaptıktan iki saat sonra uygun zaman, saat ve öğretmen olmadığı için iptal etmek istediğimde iptal şansı vermiyorlar. Hem seçenek sunmadan, hem de beni zorla üye yapmaya mecbur bırakıyorlar. Tüketicinin cayma hakkını elinden alamazsınız. Avukat olmamıza gerek yok tüketici haklarını gayet iyi biliyoruz. Bu bilinmezlik ve saçmalığa bir son verin.

18 Aralık 2023 17:38 (Şikayetten 1 ay sonra)

Figen
Figen

Deneme dersinden sonra ödeme yaptınız mı ve o bir yıl boyunca mecburimiyiz ders almaya

Yasin

Figen Hanim evet ödeme yapmıştım ve açıkçası öyle bir sart koşmuş gibilerdi. Yani iyice emin olmadan ödeme yapmamanızı ve aklınızdaki bütün soruları sormanızı tavsiye edebilirim. Ben bir çok uğraştan sonra iptal edebildim ve ödememi geri alabildim fakat biraz sancılı oldu. Sağlıkla kalın.

Tuğçe
25 Mart 2024 17:33
novakid-oyaliyor-duzen-vs-yok-1.pdf
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
07 Şubat 2024 13:15
Novakid Mağduriyeti Ve Asla Muhatap Yok Uygun Eğitmen Yok
Novakid Mağduriyeti Ve Asla Muhatap Yok Uygun Eğitmen Yok
Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
27 Mayıs 2025 19:46
"Y**** hanımın ilgisine teşekkür ediyorum sabırla problemi çözdü"