N11 Ve Satıcı Çantalimanı'nın Müşteri Mağduriyeti

Erdal
03 Eylül 2024 01:35

20.08.2024 tarihinde N11’den 201139838635 sipariş kodu ile çantalimanı adlı satıcıdan Relaxion 5050 Örümcek Desenli Anaokul Çantası aldım. Satıcı, sisteme 21.08.2024 tarihinde Aras Kargo’dan alınan 4395213872698 gönderi numarasını girdi. Çanta tarafıma teslim edilmeyince ödemenin bekletilmesini istedim. Ancak 3 gün sonra otomatik olarak ödeme karşı tarafa yapıldı. 27.08.2024 tarihinde mağazaya kargonun teslim edilmediğini ve kargo hareket bilgisinde herhangi bir hareket görünmediğini yazdım. Bana “Ürün kargoya verildi” diye cevap yazdılar.
29 Ağustos’ta N11 müşteri hizmetlerine sorunu ilettim ve “24871101” kayıt numarası ile talep oluşturdular. Ben satıcının teslimat şubesi olan Çorum Leblebiciler Aras Kargosunu aradım ve kargonun durumunu sordum. Yetkili kişi kargo takip numarasının alındığını ancak kargoya satıcının teslimat yapmadığını belirtti.
Satıcıya kargo şirketi ile görüştüğümü ama kargonun kendileri tarafından hala teslim edilmediğini yazdım. Bana sistemsel bir hata olabileceğini ve yarın ilgileneceklerini belirttiler. Durumu N11 müşteri hizmetlerine yazdığımda daha önce talep oluşturulduğunu ve en kısa sürede çözüm için çalışacaklarını yazdılar. Bir sonraki gün satıcıya çantayı gönderecek misiniz diye sorduğumda “N11 ile görüşün” diye mesaj yazdı. N11 müşteri hizmetleri canlı desteğe iki defa durumu tekrar yazdığımda “daha önce talep oluşturulmuş, en kısa sürede çözüm için çalışılacak” diyerek canlı destek yazışması aniden sonlandırıldı.
N11 müşterisine sahip çıkmamakta, müşterinin yaşadığı sorunu sahiplenmemektedir. N11 üzerinden satış yapan Çantalimanı adlı satıcı, para tarafına aktarılmasına rağmen hala çantayı tarafıma göndermediği gibi sorunun çözülmesi için de bir adım atmamaktadır. Kendilerine kargo teslimatı yapılmadığı halde Aras Kargo Leblebiciler şubesi kargo takip numarası vermekte, satıcı kargoya vermediği ürün için kargodan takip numarası alarak N11 sitesine ürün gönderilmiş gibi kargo bilgisi girişi yaparak müşterilerini aldatmaktadır.

Tuna
02 Aralık 2024 12:49
N11 Ve Aras Kargo İle Yaşanan Teslimat Sorunu
N11 Ve Aras Kargo İle Yaşanan Teslimat Sorunu
Abdullah sonuçtan memnun

Abdullah
11 Aralık 2024 11:11
"N11 sonunda sorunu çözdü. Teşekkürler..."
Alper sonuçtan çok memnun

Alper
10 Nisan 2025 11:12
"Konuyla ilgilenen N11 sosyal medya ekibine ve müşteri temsilcilerine, mağduriyetimi giderme hususundaki ilgi ve gayretleri için çok teşekkür ediyorum."
Nafiye sonuçtan hiç memnun değil

N11 Ayaz Kırtasiye Yanılttı

Nafiye
14 Eylül 2025 00:05
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
14 Haziran 2024 15:25