Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
26 Kasım 2024 18:51

Luxell DP6 beyaz davlumbaz aldım. Yetkili servisi (servisin adı keskinler) arayıp kurulum için kayıt oluşturdum. Telefonumu bir arkadaşımla konuştuğum esnada bilinmeyen bir cep numarası aradı. Yarım saat sonra dönüş yapayım. Servis görevlisi olduğunu bölgeden uzaklaştığını kaydımızı iptal edeceklerini yeniden servisi arayıp kayıt oluşturmam gerektiğini söylediler. 2 gün gelmelerini bekledik. Tekrar iki gün bekleteceklerini söylediler. Ben de adresimde olduğumu adresimde olmasaydım bu durumu kabul edeceğimi lakin tanımadığım bir kişinin müsait olmadığım bir anda telefonununu açma zorunluluğumun olmadığımı söyledim. Kaydımı iptal edemeyeceğini söyledim. Telefonumu yüzüme kapattı. Geri aradım açmadı. Servisi aradım. Telefonunuzu açsaydınız dedi. Dedim yarım saate dönüş yaptım zaten ayrıca hala mesai saatlerindeyiz en kötü yarın gelip kurulumumu yapmanız gerekiyor. Kayıt iptali ne demek sizi Firmaya ve ticaret Bakanlığına şikayet edeceğimi, TSE hyb hükümlerini ve kalite süreçlerini ihlal ettiklerini söyledim. Karşılık olarak firma servis hizmeti vermeyeceğini beyan ederek telefonu kapattı. Firmanızın ve markanızın kirletilmesine sebebiyet veren bu servisiniz hakkında resmi kurumlara yazılı dilekçe ile gerekli şikayetleri oluşturacağımı beyan ederek, mağduriyetimizin giderilmesini talep eder aksi takdirde yetkili servis hizmeti vermediğiniz gerekçesiyle müteselsilen Luxell firması hakkında da gereğinin yapılmasını talep edeceğimi beyan ederim.

Savaş sonuçtan çok memnun

Savaş
15 Şubat 2024 20:17
Luxell Servis Mağduriyeti Önce 150 TL Sonra 400 TL İstediler
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
22 Nisan 2024 17:45
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
27 Temmuz 2024 14:10
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
07 Şubat 2024 10:22