Gülayşe sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecindeki Sorumsuzluk Ve Gecikme

İade Sürecindeki Sorumsuzluk Ve Gecikme
Gülayşe
17 Ekim 2024 12:09

Latifa firmasının iade konusundaki rahatlığı ve umursamazlığı sebebiyle yazıyorum. Ürünleri kaliteli ve güzel olmasına rağmen bana olmadığı için iade ettiğim ürünün iadesi hala bekletiliyor. Bununla ilgili sonrasında olan şikayetleri okudum. Öncesinde okumak markanın kaliteli ürünleri sebebiyle aklıma dahi gelmemişti. Okumuş olsaydım asla alışveriş yapmazdım. İade ettiğim ürün taksitli olduğu için zaten taksitle yatan iademi hala yapmadılar ve ben 2 aydır ödeme yapmaya devam ediyorum. Kendilerinin 21 iş gününde iade ediyoruz diye ortaya attığı illegal bir yol var. Zira Tüketici Hakları'na göre ekteki görselde gördüğünüz gibi 14 iş günü içinde iadem gerçekleşmeli. Bu görseli attığımda görüldü attılar. Ben iademi 9 Eylül 2024 tarihinde yaptım 2 günde ellerine ulaşma süresi olsa şu an tam 1 ay 1 hafta oldu. İş günü olarak 26 gün ediyor. Firmaya yazdım ancak iadeniz işlemde dediler. Bu ne demek iadem neden 26 gündür işlemde? Ben zaten bir daha firmadan alışveriş yapmam iadem de muhakkak gerçekleşecek ancak kendilerini Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim. Çünkü bu yapılan yüksek fiyatlı ürünler ve kaliteye rağmen müşteriye karşı kanunsuz ve umursamaz bir tavır. Buraya yazma sebebim markayı karalamak değil alışveriş yapacak kişilerin bir kez daha düşünmesini sağlamak. Bence bir firmada en önemli şey müşteri ile iletişim ve iş akışının söz verilen sürede gerçekleşmesi. Umarım marka diğer güzel yönleri gibi bu yönünü de geliştirir.

T. Büşra sonuçtan hiç memnun değil

T. Büşra
23 Mayıs 14:21

Zeynep
12 Kasım 2024 19:46
İade Sürecinde İletişimsizlik Ve Gecikme Mağduriyeti
Vahap sonuçtan hiç memnun değil

Vahap
25 Ocak 15:34