Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2023 11:52

Kütahya Porselen uygulamasından aldığım 6 kişilik iki takım tabaklarının 8 tane servis tabağının arkasında kusur ve bir tane çukur yemek tabağının kenarında kırık vardı.
Bu konu ile ilgili iletişime geçip mail attım. Sorunla en kısa sürede ilgilenileceği belirtildi.
Aradan geçen sürede gönderilen kargodan bir tane içinde üretimden kaynaklı siyah kabarıklıkların olduğu çukur yemek tabağı ve yine arkasında kusurların olduğu 1 tane servis tabağı (ki benim 8 tane kusurlu ürünüm mevcut) gönderilmiş.
Firma ile tekrar iletişime geçtiğinde gönderilen ürünlerin kalite kontrolde geçtiği belirtiliyor. İstersem ürünü geri iade edebileceğim belirtiliyor.

1. Ben ürünü iade etmek yerine Kütahya Porselen gibi Türkiye'nin önde gelen firmasından düzgün bir şekilde mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.
2. Kütahya Porselen gibi bir markanın 'kalite kontrolü' bu kadar kötü mü? Gönderilen tabaklar düpedüz kusurlu. İnsan en azından müşteri memnuniyetini göz önüne alarak gönderilen iki tane ürünü düzgün seçer.

Not:iade seçeneğinin için teşekkür ederim ama İade seçeneğinin sunulması mağduriyetin giderilmesi için yeterli değildir.

13 Nisan 2023 15:43 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Müşteri hizmetlerimiz ile yapmış olduğunuz görüşme esnasında konu hakkında bilgilendirme sağlanmıştır. İletilen görsellerdeki ürünler kalite kontrollerden geçmiştir. Saygılarımızla.

24 Kasım 2025 22:40
Kırık, Kusurlu Ve Eksik Ürünlere Çözüm Bulunamıyor!
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldıktan Bir Gün Sonra Yemek Setinde Büyük Fiyat Farkı Mağduriyeti

17 Kasım 2025 10:15