Kitantik Müşteri Hizmetleri Hüsranı Ve İade Kabusu

14 Mart 2024 16:57

Kitantik sitesinden alışveriş yaparken yaşadığım sorunları anlatmak istiyorum. Ürün özelliklerini siparişlerim bölümünde görememek gibi problemlerle karşılaştım. İnternette bu konuda birçok şikayet olduğunu sonradan fark ettim. Müşteri hizmetlerine durumu bildirmeme rağmen, hiçbir çözüm sunulmadı.
Aldığım ürünün boyutu beklediğimden küçük çıkınca iade etmek istedim, ancak Kitantik'in müşteri hizmetleri iadeyi kabul etmedi ve üslupları oldukça kaba ve anlayışsızdı. Iyzico korumasıyla aldığım ürün için ıyzico'ya başvurdum, ancak onlar da durumu çözemedi. Ürünü iade etmeme rağmen, kargoyu teslim almayarak ıyzico'nun koruma noktasında bir açık buldular.
Bankaya itiraz dilekçesi verdim ve iki ay süren bir sürecin ardından paramı geri aldım. Kitantik sitesinden alışveriş yapmanın ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu yaşayarak öğrendim.

14 Mart 2024 17:24 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Merhaba, Size yardımcı olabilmemiz için sipariş numaranızı ya da siparişte kullandığınız kullanıcı veya e-posta adresinizi bildirmenizi rica ediyoruz. Sağlıklı günler dileriz. kitantik.com

20 Mart 2024 10:00

Kitantik sitesinden aldığım 3 adet üründen minimal boyutta gelen birini ekte paylaştığım siparişlerimi, Kitantik hesabıma giriş yaptığımda sitenin siparişlerim bölümünden tüm siparişlerim site tarafından tamamen kaldırıp silinmiştir bu bile normal bir durum değildir.

20 Eylül 2023 17:10

12 Mart 2024 15:25
Kitapsec Keyfi Satış Yapıyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 14:06
Müşteri Hizmetleri İlgisizliği Ve Sipariş Sorunu
Müşteri Hizmetleri İlgisizliği Ve Sipariş Sorunu
Fatma sonuçtan çok memnun

31 Mart 2024 11:53
"Kitantik pazartesi günü arayarak sorunumu çözdü, Şeref bey ve eşine teşekkür ederim. Sorunum güzel bir şekilde halloldu"
Kitantik Elindeki Ürünün Var Olup Olmadığını Bile Bilmiyor.

07 Ekim 2023 17:14