İzz Kuaför Saç Boyama İşlemi

17 Ağustos 2023 16:26

İzz kuaföre Çekmeköy şubesine sombre işlemi için gittim h*** hanım saçımı mahvetti simsiyah saçıma sarı demek yanlış olur amonyakla açma rengi Sombre yapıldı. Şikayet yazdım telafi etmek için çağırdıklarında ekstra ücret talep ettiler. Üslupları çok kötü

Kaan

Hanımefendi siz kampanya üzerine geldiniz sadece ombre-sombre tek fiyat 2000₺ idi çalışan arkadaşım saç dibiniz çok koyu siyah kıralım sombrenizi öyle yapalım dedi dip kırma işlemi ekstra bir işlem ve siz ekstra ücret ödeyeceksiniz diye hayır dediniz arkadaşım size sombre yaptı. Çıkarken memnundunuz kasada komple yüz+kaş 220₺ olduğu için 10 dakika söylendiniz 3 gün sonra dibim çok koyu düzeltme için yazdığınızda biz sombrenizi yaptık cilanın ücretsiz olur diye süze bilgi verdik hepsinin konuşmaları kayıtlı duruyor siz sombrenizi değil dip rengini açtırmak istiyorsunuz ve ücret ödemek istemediğiniz için gelmediniz ve bu yorumu yaptınız üslupları çok yanlış derken emri vaki konuşup-15 yıllık mesleğimizi bize evde 3-4 kere saç boyadığınız için yeniden öğretmeye çalışmanızda cabası iyi günler

Özlem

Bana dip boyası zaten yaptı beyazlarım olduğundan o DİB rengi koyu yaptı neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. Hatanızı kabul etmek bu kadar mı zor.

Özlem

Çok biliyorsunuz olayı nasılda kendinize çevirmişsiniz. Bizde ilk kez boya yaptırmıyoruz. Zaten BİP boyası yaptı bana bayan ama sarı yapılacak saça dip boya siyah olmaz kahve yapılır açık ton bu simsiyah yaptı. Evet oradan memnun çıktım üç gün sonra yazdım çünkü bayan bana yıkanınca rengi açılacak dedi. Mevzu para değil 2.000 TL yi veren 500-1.000 daha verir ki ben o saçı düzeltmek için 2.000 TL daha başka kuaföre verdim zaten ispatlayabilirim de gören şok oldu bu nasıl sombre diye bence siz personelinizi bir gözden geçirin oradayken insanlara rica ederek Google dan yorum yazdırmakla olmuyor bu işler memnun kalan kendi zaten yazar.

Nejla sonuçtan hiç memnun değil

İzz Kuaför Çekmeköy Tam Anlamıyla Vasat

12 Mayıs 16:13
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

İzz Kuaför Şampuan Testi Üzerinden Haksız Ücretlendirme

21 Aralık 2024 20:28