İstikbal Ssh Hizmeti Vermiyor.

22 Eylül 2024 16:59

2023 yılı mayıs ayında Erzurum İstikbal (sultan mağazaları) 'den almış olduğum yatak odası ve salon takımında hasar mevcuttu. Salon takımına ait konsolun camında çizik ve yatak odasına ait şifonyerin kenarında ise boya atması vardı. Şifonyerin değişimi 24 Kasım 2023 tarihinde yapıldı fakat gelen teknik ekip evden çıkınca hemen kontrol sağladım. Yeni getirilen şifonyerde de aynı hasar mevcuttu. Mağaza müdürü Murat bey ile görüştüm. Her iki üründe de değişim yapılacağını sipariş geçildiğini ve ürünler ulaşınca en kısa zamanda ikametim olan Kağızman'a gelip değişim yapılacağı belirtildi. Bu görüşmenin ardından Murat bey ile defalarca ne zaman geleceklerini sormama rağmen sürekli tarih verip beni oyaladılar. En son görüşmemde ise parçaların geldiğini yine en kısa zamanda geleceklerini belirtti fakat halen daha geri dönüş olmadı. Murat bey sürekli oyalayıp tarih vermeyi bırakıp artık telefonlara bile cevap vermemeye başladı. Ürünlerin tesliminin üzerinden bir sene, değişim yapılacağının bilgisinin verilmesinin üzerinden ise 11 ay geçmiş olmasına rağmen mağaza değişim ile ilgili herhangi bir aksiyon almamıştır. Hasarlı ürünlerimin değişimi hususunda aksiyon rica ederim.

22 Eylül 2024 17:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Eylül 2024 13:00

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 21:56
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 02:08
Yanlış Yastık Kılıfları Ve 3 Aylık Bekleyiş
Yanlış Yastık Kılıfları Ve 3 Aylık Bekleyiş
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 12:47
Siparişler 3 Aydır Eksik, Teşhir Ürün Gönderildi, Mağduriyetim Giderilmiyor