İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri Kafeteryasında Zehirlenme

25 Nisan 2024 17:04

Dün arkadaşımla Florya Sosyal Tesisleri'nin kafeteryasında hamburger menü yedim. Aynı günün gecesi uykumdan mide ağrısı ve bulantısıyla uyandım. Başka insanların da mağdur olmaması adına yaşadığım bu durumu dile getirmek istedim. Umarım bu olaya hemen müdahale edilir.

26 Nisan 2024 16:14 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60167382258 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 15:55
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hamburgerin Ekmeğinin Küflü Olması
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hamburgerin Ekmeğinin Küflü Olması
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Belediyesi Kule Sosyal Tesisleri

20 Temmuz 2024 14:20

24 Aralık 2023 22:24
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesislerde Yediğimiz Tatlıdan Plastik Çıktı

İBB Beykoz Sahil Tesisleri Gıda Zehirlenmesi

27 Haziran 2023 01:26