Elif sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 16:08

18 Ağustos tarihinde İdefix'ten yanlışlıkla sipariş ettiğim aynı iki kitaptan birini (O**** P****-Uzak Dağlar ve Hatıralar) 26 Ağustos tarihinde Yurtiçi Kargo'dan iade ettim.
Ücret iadesinin yapılmaması üzerine 10, 14, 17, 27 Eylül ve son olarak 18 Ekim tarihlerinde İdefix ile WhatsApp uygulaması üzerinden yazışmalar yaptım. Kargo numarasının hatalı olduğu bilgisini telefon ile bana bildirdiler ve 17 Eylül'de Yurtiçi Kargo Meşelik şubesini arayarak ilk gönderimdeki kargo numarasına ulaşılamadığını belirttim. Bana firma kodunun anlaşmalı kod olmaması nedeniyle 607284467223 ilk kod ile kargomun Eyüp İstanbul adresine ulaştığı ancak 607284468244 numaralı yeni kodu ilettiler. Bunu yine WhatsApp uygulaması üzerinden İdefix'e 17 Eylül'de ilettim. 18 Ekim'de yine WhatsApp üzerinden kargo kodumun doğru olduğu ve işlemin incelendiği belirtildi. Bunlara sağlıklı dönüş alınamayınca çağrı merkezini aradım ve çağrı merkezinden kitabın ellerine ulaştığı, ücret iadesinin geciktiği belirtilerek benden özür bile dilendi, hemen iadenin olacağı belirtildi.
Son olarak 16 Kasım'da İdefix çağrı merkezini yeniden aradığımda kargo numarasının bulunamadığını ve kargonun ulaşmadığını söylediler. Bir önceki görüşmede bulunmuş kargo başka çalışana nasıl görünmez anlamadım.
Bugün, 18 Kasım, yeniden Yurtiçi Kargo'yu aradım, bilgilere ulaşamadıklarını, benim kargomu çok geç takip ettiğimi söyleyip bir de beni suçlu duruma düşürmeye kalktılar. Kargomu iade ederken hem yanlış kod girip hem de bana bunu iletmedikleri gibi bir de neredeyse suçladılar.
Hem İdefix'ten 220 TL’lik kitap için beni neredeyse 3 aydır uğraştırdıkları için, Yurtiçi Kargo'dan da bir iade işlemine doğru numarayı verip gönderemedikleri için ve ben takip etmediğimden kaybolmuş ve bulunamıyor gibi davrandıkları için şikayetçiyim.
Acil kitabı bulup ücretimi iade etmelerini talep ediyorum.

29 Kasım 2024 17:49 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

02 Aralık 2024 16:34

Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz acaba?

04 Aralık 2024 17:22

Şikayetim cevaplandı görünüyor ancak halen hiçbir kimse benimle iletişim kurmadı, param iade olmadı. Acil aksiyon bekliyorum.

27 Aralık 2024 12:15

Sayın Elif Selmin S., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Oğuzhan sonuçtan memnun değil

Oğuzhan