Honda Pcx Motosikletimde ABS Arızası Ve Garanti Sorunu

12 Aralık 2024 14:40

Honda pcx markalı motosikletim ABS arızası sebebiyle Mersin Honda hrp servisine gittim. ABS arızası için sis farı gerekçe gösterilerek garanti kapsamına alınmadı. Sis farının takılı olması, ABS'ye ne gibi engel olduğuna anlam veremedim. Arıza tespitinde ABS modülünün arızalı olduğu söylendi. Parça için 25 bin tl gibi bir ücret talep edildi. Bu ödeme gücümün olmayıp kabul etmedim ve benden arıza tespit ücreti olarak 1500 TL alındı.
0 km'den başlayıp bütün periyodik bakımlarımı düzenli olarak Honda yetkili servisinde yaptırıyorum. Yedek parçalarımın hepsinde Honda orijinal parçalarını kullanıyorum. 13 bin km'de olan motosikletimde, kullanıcı kaynaklı olmayan ve tamamen kronik olarak adlandırabileceğim bir arızayı, düşük voltajlı bir sis farı nasıl gerekçe gösterilerek garanti dışı bırakılır? Honda markası, böyle basit gerekçelerle müşteri memnuniyetini düşürmemeli, yoksa piyasada olan Çin malı markalı firmalardan ne farkınız kalır? Sizden talebim, garanti kapsamına alınıp mağduriyetimin giderilmesi ve benimle iletişime geçmeniz.

Abdülmelik sonuçtan hiç memnun değil

Honda Yetkili Serviste ABS Arızası Çözülmedi, Garanti Dışı Bırakıldım Ve Mağdur Edildim

Abdülmelik
10 Ekim 2025 20:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 18:49
Honda PCX Motosikletimde Elektrik Arızası Ve Garanti Mağduriyeti
Baris sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 11:09
Honda Motosiklet Garanti Dışı Bırakma Honda

Honda Motosiklet Cb 250R Gösterge Ekranındaki Deformasyon Ve Ret Cevabı!

24 Eylül 2024 12:53