Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Zile Basan Kuryeden Şikayetçiyim

Yanlış Zile Basan Kuryeden Şikayetçiyim
21 Kasım 2024 13:53

Hepsijet Avcılar Firuzköy Mahallesine dağıtın yapan elemandan şikayetçiyim. Sitemiz 4 bloklu kapıda zilleri ayrı adam ısrarla bana kargo gelmediği halde bizim dairenin ziline basıyor. Ben kızım uyuyor olduğu için kendime sipariş vermiyorum. Milletinkini çekmek zorunda kalıyorum. Daha önceleri yapıyordu kızdım uzun bir sure yapmıyordu. Bu ay kargom oldu. Sonrasında olmadığı halde yine zile basıyor. Uyarıyorum doğru bastım diyor. B1 e kargo getirmiş a blok ziline basıyor. Elemanınız sorunlu lütfen değişimlerini rica ediyorum.

21 Kasım 2024 13:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

21 Kasım 2024 15:43

Merhaba Zeynep A. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

21 Kasım 2024 16:23

Ararsanız sevinirim

21 Kasım 2024 16:48
22 Kasım 2024 16:42

Hemen dönüşte yapılmasından memnunum. Bugün ben evde yoktum kargom gelmişti. Komşum almış. Komşuma kimse kapıyı açmayınca bilerek bastığını itiraf etmiş diyelim. Kesinlikle o elemanın değişmesini istiyorum. Değişmediği surece şikayette bulunacağım...

Belkız sonuçtan hiç memnun değil

Belkız
21 Aralık 2023 21:27

Hepsijet Kargo Dağıtım Saatleri Ve Müşteri Hizmetleriyle Yaşanan Sorunlar

17 Haziran 2025 19:02
hepsijet-kargo-dagitim-saatleri-ve-musteri-hizmetleriyle-yasanan-sorunlar-1.jpg
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
20 Nisan 2024 13:01
"Şikayetimi yazdıktan 1-2 saat içinde müşteri temsilcisi arayıp konuyla ilgilendi. Çok teşekkür ederim:)"
Hepsijet Firması Mağdurum Adreste Olduğum Halde Kargo Teslim Etmemesi
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
21 Haziran 2025 13:47
yanlis-numara-ve-iletisimsizlik-yuzunden-kargom-teslim-edilmiyor-1.jpg
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
24 Ekim 2024 22:17