Serkan sonuçtan çok memnun

Hasarlı TV Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Hasarlı TV Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi
30 Aralık 2024 12:55

16 Aralık 2024 tarihinde Hepsiburada dan aldığım Samsung TV nin teknik servis kutuyu açtığında hasarlı olduğu ortaya çıktı.
Samsung yetkili servisin tutanağı ile birlikte TV yi Hepsijet kargo firması ile Satıcı firmaya iade etmesi için teslim ettik. Satıcı firma ie evimin arasında sadece 10 km olmasına rağmen 8 gündür satıcı firmaya iade edilemedi.
Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen çözüm üretilemiyor.
Demem o ki alışverişi yaptın parayı ödedin sana ulaştı mı kargon tamam Hepsiburada'nın senin ile işi bitmiştir. Ürün geçmi geldi. Yanlışmı geldi. Hasarlı mı geldi. Umurlarında değil. Arıyorsun müşteri hizmetlerini en ufak bir çözüm yok tek dedikleri ''haklısınız, kayıt oluşturuyorum'' bitti. Çözüm üretme sıfır elemanlar durumdan bir haber, özellikle Hepsijet Ankara XL dağıtım merkezi başındaki Amirler maalesef yetersiz. Planlama, öngörü, lojistik yerlerde sürünüyor. Yanlış bilgi vermek müşteriye saygısızlıktır, nereye kadar kandıracaksınız insanları.

30 Aralık 2024 12:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

31 Aralık 2024 11:19

Ticaret Bakanlığına, Tüketici Mahkemesi'ne, CİMER'e şikayet edince Sorun hızlı bir şekilde çözüldü param iade edildi. Hepsiburada ve Hepsijet yetkilileri, müşteri temsilcilerini sadece özür dilemesi için telefon başına oturtmayın. Çözüm üretin.

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Televizyon Teslimatı Ve Yetersiz Kargo Süreci Nedeniyle Mağduriyet

Tunahan
13 Eylül 2025 11:34
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep

Hepsijet İade Ürünün Belirsiz Akıbeti
Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
02 Aralık 2024 18:15
"Yaşadığım sorunun Hepsijet ten kaynaklanmadığını ve satıcı firmanın bekletmesinden kaynaklandığını öğrendim. Hepsijet'e ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Hepsijet Kargo Gecikmesi Ve İade Sürecindeki Belirsizlik
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sorunu: Hepsijet Randevulu Teslimatı Gerçekleştiremiyor

18 Haziran 2025 10:23