Hepsiburada'nın Teslimat Sözüne Güvenememek

26 Aralık 2024 09:34

447 192 737 5 numaralı siparişimi 24.12 tarihinde sipariş verdim ve 25.12 de kargo yapılacağı konusunda yazılı bilgi yer alıyordu. Aciliyetim olduğundan 25.12 de tekrar Hepsiburada müşteri hizmetlerine yazdım. Merak etmeyin. Bugün kargolanacak gece 23:00 de sistemler güncelleniyor bilgisi verildi. Buna istinaden gün içinde çıkıp yeni bir hediye alışverişi yapmadım. 26.12 de teslimat beklerken siteyi açtığımda henüz kargolanmadığı ve en geç 27.12 de kargolanacağı bilgisini aldım. Bu şekilde bir sipariş yonetimi olabilir mi? 1. Neden gerçekleştiremeyeceğiniz term ini yazıyorsunuz?2. Yine de kontrol etmek maksadıysa ulaştığımda neden merak etmeyin. Bugün sevk edilecek bilgisi veriyorsunuz? Sizin Premium hizmet dediğiniz bu mudur?

26 Aralık 2024 09:39 (Şikayetten 5 dakika sonra)

27 Aralık 2024 10:26

Merhaba Birsen Hanım, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 982784689 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Birsen
Birsen
27 Aralık 2024 11:20

Sorunum çözülmedi, 2 gün gecikme ile gönderilen ürünün tahmini teslimat tarihini kayıt mesajına yazarak sorunumu çözmüş olmuyorsunuz.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 13:48
Hepsiburada'da Sipariş Gecikmesi Ve İptal Sorunu
Hepsiburada'da Sipariş Gecikmesi Ve İptal Sorunu
Mustafa sonuçtan memnun

28 Şubat 2025 21:02
"Biraz gecikmeli oldu, beni bu sefer yordu Hepsiburada. Yine teşekkürler"
Hızır sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'da Siparişim Ne Kargoda Ne Çözümde: Müşteri Olarak Mağdurum!

07 Temmuz 2025 12:36
hepsiburadada-siparisim-ne-kargoda-ne-cozumde-musteri-olarak-magdurum-1.jpg

08 Ocak 2025 14:59
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 10:08

Hepsiburada Kategorileri