Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'dan Altın Alımında Yanıltıcı Teslimat Ve İade Sorunu

Hepsiburada'dan Altın Alımında Yanıltıcı Teslimat Ve İade Sorunu
09 Kasım 2024 01:16

29 saat 21.49 sıralarında hepsiburada.com güvenilir alışveriş sitesinden " Bankaya havale olarak3 Gram Dijital Altın satın alım işlemi gerçekleştirdim. 30 Ekim günü ürününüz teslim edildi olarak bilgisi geldi. Beyan etmiş olduğum banka bilgilerine istinaden Banka hesabıma girdiğimde gönderilmemiş olduğunu gördüm. Bugün yani 9 Kasım tarihine dek sürekli ilgileniyoruz, bilgi bekliyoruz diyerek oyalayan Müşteri temsilcisinden de, Teslim ettik diyerek yalan beyan da bulunan Hepsiburada satıcısından da şikayetçiyim. Hesabımdan kesilmiş olan ücretin İade edilmesini talep etmek istediğimde de iade işlemi başlatma sisteminin site üzerinden şahsım adına kapatılmış olması da ayrı bir durum. Mağduriyetimin giderilmesi ve ödemiş olduğum ücretin iadesini talep ediyorum.

09 Kasım 2024 04:26 (Şikayetten 3 saat sonra)

12 Kasım 2024 12:35
Gökhan
Gökhan
17 Kasım 2024 12:22

Süre yaklaşık olarak 20 gün olmak üzere. Anlaşılan sizler süreyi uzatarak insanların mağduriyeti ile fayda elde ediyor gibisiniz. Bu dakikadan sonra adliyede anlatırsınız.

Satın Alınan Altının Sahte Çıkması Ve Ücret İadesi Talebi

05 Kasım 2025 14:08

24 Haziran 2024 19:46
Koray sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 19:55
Hepsiburada'da Altın Siparişimde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı