Şafak sonuçtan çok memnun

Hepsiburada Yanlış Ürün Ve İletişim Sorunları: Mavi Reyon'un Art Niyeti

Hepsiburada Yanlış Ürün Ve İletişim Sorunları: Mavi Reyon'un Art Niyeti
12 Aralık 2024 17:11

Hepsiburada üzerinden Mavi Reyon adlı satıcıdan '464 359 344 5' sipariş numaralı kedi maması ürünüm yanlış geldi. Benim sipariş ettiğim ürün N&D Ocean Düşük Tahıllı Somonlu ve Portakallı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10Kg'ydi.
Bana gönderilen ürün N&D Tropical Selection Kuzu Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 kg. Bu iki ürün arasında 1000 TL'lik fark vardır. Bunun bana yanlışlıkla yapılmış bir eylem olduğunu düşünmüyorum. Bu satıcı art niyetlidir.
Siparişim sırf 1 güne gelsin diye diğer satıcılara nazaran 100-150 TL fazla para verdim. Faturada yazan numarayı belki 6-7 kere aradığımda kimse açmadı.

12 Aralık 2024 17:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Aralık 2024 12:15

Aylin sonuçtan memnun

23 Ağustos 2023 09:13
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2025 10:29
Orijinal Olmayan Mama Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Yanlış Ürün Gönderimi Ve İletişim Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

30 Ağustos 2025 20:05
yanlis-urun-gonderimi-ve-iletisim-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-1.jpg

Yanlış Ve Şüpheli Ürün Gönderimi Sonrası İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinde Çözüm Eksikliği

30 Ağustos 2025 19:06
yanlis-ve-supheli-urun-gonderimi-sonrasi-iade-sorunu-ve-musteri-hizmetlerinde-cozum-eksikligi-1.jpg
Gizem sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2025 14:51
"İademi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum"

Hepsiburada Kategorileri