İade Talebinde Israrla Değişime Zorlayan Butik

23 Ekim 2024 12:41

Hazel butikten elbise aldım. Bedeni büyük geldiği için iade talebi oluşturdum. Butikle konuşmalarımızda ısrarla değişim değil iade olacağı bilgisini kendilerine ilettim. Ayın 10 unda elbisem taraflarına ulaştı. Hediye çeki tanımladılar. Tekrardan ısrarla iade olacağını değişim istemediğimi daha önce de söylediğimi belirttim. İade talebimin iletildiğini yanıt geldiği zaman bana dönüş yapacaklarını söylediler fakat siz paranızın peşinde olmazsanız asla dönüş yapmayan bir butik. 3 gün sonra iade işlemimi sorduğumda iletildiğini söylediler. Bugün ayın 23 ü ürünleri tarafına teslim edileli tam 13 gün geçti ve hala benim param iade edilmedi. İademi sorduğumda aldığım yanıt: çek kodu ile siparişinizi oluşturunuz. Arkadaşım, ilk günden son güne iade dediğim işlemi değişim yapmakta ısrar nedir? Müşteriyi değişime zorlayamazsınız. Yasa var, kanun var. Sitede cayma hakkına dair satış sözleşmesi bulunmasına rağmen müşteriyi ısrarla değişime zorlamak nedir? Ürün ellerine geçeli kaç gün olmuş hala daha müşteriyi oyalamanın derdindeler. Aramalar meşgule atılıyor, mesajlara geç dönüş yapılıyor. Müşteri memnuniyeti umurlarında olmayan bir işletme. Ben paramı geri istiyorum, ilk günden beri dediğim gibi değişim istemiyorum.

profile profile profile
23 Ekim 2024 19:36 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Değişim var iade yoktur diye Instagram'da açıkça yazıyor. Değişim için seve seve yardımcı olabiliriz. Defolu kusurlu ürünler hariç iademiz yoktur.

23 Ekim 2024 19:40

Keyfi al iade et firmalara zarar veriyor iş gücünü zayıflatıyor. Müşterimizin memnuniyeti çok önemlidir. Oyalamıyoruz açıkça söylüyoruz iade yapılmayacak değişim yapabilirsiniz.

Damla
23 Ekim 2024 19:51

Instagram'da açıkça yazıyor derken? Ben web sitenizden sipariş ettim ınstagramla bir alakam yok zaten. Kaldı ki sitede cayma hakkına dair satış sözleşmesi bulunmasına rağmen müşteriyi ısrarla değişime zorlamak nedir? Ben sözleşmeyi okuyup verdim siparişi bahsettiğiniz gibi Instagram'dan değil yani. Ben tabii ki de siparişimi keyfi veririm, ürünün bedeni büyük gelmiş iadesini talep etmişim. Bana telefonda da WP de de kargoya verirken iade koduyla gönderim yaptırıp iade yoktur diyemezsiniz. İş etiğine uygun mu bu sizin davranışınız. Ben ilk andan son ana kadar netim. Net olmayan sizsiniz. Ben iademi istiyorum bu kadar basit.

Damla
23 Ekim 2024 19:53

İadesi mümkün olmayan butiğinizle olan yazışmamız. O zaman bana neden iade kodu verildi? Müşteriyi oyalamak mı derdiniz? Yoksa ciddiye mi alınmıyoruz?

23 Ekim 2024 20:17

Instagram'dan gördünüz bizi alışveriş yaptınız. İade yoktur değişim yapabilirsiniz. İyi akşamlar diliyorum.

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 18:39

Hazel Butik İade Hakkım Engellendi, Müşteri Mağdur Ediliyor

17 Temmuz 20:45
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 08:19