Hattuşa Vacation Thermal Club Devremülk Rezervasyonunda Sürekli Sorunlar!

25 Kasım 2024 18:55

Hattuşa Termal Güre'den devremülk satın aldım ve 4-5 yıldır müşteriyim. Her yıl kış döneminde kullanacağım tatilimi planlamaya kalktığımda hep sorun yaşatılıyor. Asla uygunluk olmuyor. En son bu yıl 26-30 Aralık tarihindeki tatilimi almak istediğimde, 1 ay önce haber vermeme rağmen müsaitlik olmadığı söylendi. Ancak ben 5 kişilik hakkımdan vazgeçip annem ve babam 2 kişilik de olabilir dediğim halde hiç yardımcı olunmadı. Ben müşteriyken yer bulunmazken, ailem satın almayı düşünürse tanıtım amacıyla 2-3 gün ağırlayabileceklerini söylediler. Firma temsilcisi T*** Hanım. Müşteri olarak hakkımı vermezken, tanıtım için birilerine nasıl yer bulabiliyorlar anlam veremiyorum. Firma müşteri memnuniyeti ile hiç ilgilenmiyor. Sadece satış yapıyor, gerisinde kendi hakkımız olan birçok şeyi lütfediyormuşçasına veriyor. Satın alırken yemek dahil olarak söz verdikleri 1 haftalık hediye tatili, kendi belgelerine yemeksiz diye geçirerek, bize yemek taahhüdü verdikleri halde kabul etmeyip yemeği vermediler. Ayrıca kaplıcalarında hijyen kuralları ve sağlık açısından maksimum kalınması gereken süre konusunda hiç dikkat edilmiyor. (Kendim göğüs hastalıkları uzman doktoruyum.)

26 Kasım 2024 10:09 (Şikayetten 15 saat sonra)

Hediye Tatil Hakkı İçin Ulaşılamayan Yetkililer

23 Kasım 2024 07:13
hediye-tatil-hakki-icin-ulasilamayan-yetkililer-1.pdf

Rezervasyon Sorunu Ve Ekstra Ücret Talebi

23 Kasım 2024 20:58
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Devremülk Tatil Hakkım Sürekli Oyalama Ve Kötü İletişimle Engelleniyor

07 Ağustos 2025 00:58
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Müşteri Hizmetleri Ve Rezervasyon Mağduriyeti

20 Eylül 2025 18:03