05 Aralık 2024 12:37

Öncelikle merhaba, kolay gelsin, iyi günler, iyi çalışmalar. Getir araç Moov yetkililerine sesleniyorum. 03.12.2024 tarihinde, saat 03:47'de Opel Corsa marka, 34KKU753 plakalı aracı bir gün ve 175 km olarak kullanım için seçtim. Geçmiş kiralamalarımdan da görebileceğiniz üzere sadece günlük kullanım yapmaktayım. Araç için bana dakikalık yansıma şeklinde 8.817,00₺ olarak bir fatura yansımış. Bunu müşteri hizmetlerine bildirdiğimde ise fatura iptali sağlandı fakat üyeliğim pasif duruma alındı. Bu dakikalık kullanım yüzünden İstanbul Kadıköy'de kontağı kapatıp aracı park halindeyken aracın elektriği kesildi ve Moov yetkilisi gelip, bekleyen ödemeniz olduğundan dolayı aracı teslim almam gerekiyor, diyerek aracı benden aldı. Tekrardan müşteri hizmetlerine mail attığımda bu konu ile ilgili fatura iptali gerçekleşti ve üyeliğim pasif duruma alınmış olarak gösterildi. Tekrar kiralamaya başladığımda ise 'üyeliğiniz uygun bulunmadığı için durdurulmuştur' bildirimi almaktayım. Üyeliğimin tekrardan aktif hale getirilmesini istiyorum. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda 'bizim alabileceğimiz şu an bir aksiyon yok' deniliyor. Moov Garenta yetkililerinden rica ediyorum. Üyeliğimi tekrardan aktif konuma getirin.

Mevlüt
27 Eylül 2023 23:00
Ebubekir sonuçtan çok memnun

Ebubekir
20 Mayıs 2024 01:09
"İlgili kişilerle konuştuktan sonra sorunum çözüldü teşekkür ederim."
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 18:59

09 Ağustos 2023 09:15
Gece Vakti Moov Araç Akü Bitmesi Ve Gelmeyen Yardım!
Gece Vakti Moov Araç Akü Bitmesi Ve Gelmeyen Yardım!
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
23 Aralık 2023 10:43