Garanti Bankası'ndan Haksız Diskalifiye Edilme

12 Kasım 2024 00:39

Garanti Bankası müşterisiyim. Yıllardır hesabım var ve ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Şehir dışından Kahramanmaraş'taki şubeme gittim, sırf bu durumu öğrenmek için. İki yıl önce esnaflığı bıraktım ve pos cihazlarını teslim ettim. Görevli, cihazı neden bankaya gelip teslim etmediğimi sordu. Pos cihazlarını sizin görevlileriniz aldı ve sizin sisteminizde görünmesi lazım, dedim. Kimse benden bankaya gelip söylememi istemedi, olsaydı gelirdim. Bu yüzden mi tavsiye edildi, çok saçma dedim. E-posta çekeceklerini söylediler. Kredi kartımı kapatmalarını istedim, zaten borcum yok. Beni bu sebepten dolayı köklü tasfiye etmeleri mantıksız. Deprem oldu, şehir değişikliği yaşadım, birçok şey geçti başımızdan. Sadece bu mu sorun dedim. Vergi levhamın olup olmadığını bilmiyorsanız, sisteminizde bir sorun var demektir. Defalarca vergi levhamın olmadığını ve pos cihazını teslim ettiğimi belirttim. Bu nasıl saçmalık? Kredi kartınıza muhtaç değilim, ben bile talep etmedim, kendileri verdi. Bu sebepten dolayı diskalifiye edemezsiniz, bu haksızlık. E-posta çektiklerini söylediler. Bugün şube ve ben de çekiyorum, lütfen bu haksızlığı düzeltin. Sizden kredi kartı vs. isteyen yok, borcum da yok ama bu şekilde diskalifiye etmeniz büyük haksızlık.

Arif sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Beklenmedik Müşteri Tasfiyesi!

04 Ocak 13:12
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 23:13
Atila sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 17:50

18 Mart 13:28