Kaan sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 00:26

Karşıyaka fors AVM'den aldığım Nike Air 270 ayakkabımın topuğundaki havası gitti. 21 aralıkta orada olmadığı için başka şubeden getirtildi. 15 mayısta servise gönderdim (Servise göndermeden bir ay önce havası gitti iki kere gittim fakat yetişemedim çalıştığımdan dolayı kapanmıştı) geri dönüş olmadı. Aradım dönüş sağlayacağız dediler sağlanmadı. 1.5 ay servisi bekledik. En son kız arkadaşım iş çıkışı gitti böyle bir şey olamaz değişim yapalım dendi kendisine. İstediğiniz zaman değişim için gelebilirsiniz dendi. Aradan 3 gün geçti 05.07.2024 bugün gittiğimizde servis kaydı kapatılmamış pazartesiyi beklemeniz gerekiyor dendi. 1 alana 1 bedava günü aldığımızı söyleyince baktıklarında ürünün nedense bir anda bedava ürün olduğunu söylediler. Yarısı bedelinde bir şey alabileceğimizi söylediler. Sonuçta ben aldığım zaman bu kampanyadan faydalandım ve daha pahalı bir ayakkabı da istemiyorum aynı ayakkabının değişimini istiyorum ki bunu kağıtta yazdıkları halde yapmadılar (kanıt olarak onu da attım). Pazartesi günü yetkili M**** bey gelince onunla görüşebileceğimizi söylediler. İşin komik tarafı aldığım iki ayakkabı da Air 270 ve asıl beğenerek aldığım ve başka şubeden gelmesini beklediğim ayakkabıya bedava demeleri diğer ayakkabıyı sadece bir kere kullandım. Bedava ürünü aldığımız zaman bizim değil de onların seçmesi de ayrı bir şey zaten başlı başına bunun dile bile getirilmemesi lazım. Fotoğraftaki ayakkabı bir kere kullandığım ayakkabıdır kanıt olarak onu da atıyorum.

06 Temmuz 2024 00:07

Karşıyaka fors AVM'den aldığım Nike Air 270 ayakkabımın topuğundaki havası gitti. 21 aralıkta orada olmadığı için başka şubeden getirtildi. 15 mayısta servise gönderdim (Servise göndermeden bir ay önce havası gitti iki kere gittim fakat yetişemedim çalıştığımdan dolayı kapanmıştı) geri dönüş olmadı. Aradım dönüş sağlayacağız dediler sağlanmadı. 1.5 ay servisi bekledik. En son kız arkadaşım iş çıkışı gitti böyle bir şey olamaz değişim yapalım dendi kendisine. İstediğiniz zaman değişim için gelebilirsiniz dendi. Aradan 3 gün geçti 05.07.2024 bugün gittiğimizde servis kaydı kapatılmamış pazartesiyi beklemeniz gerekiyor dendi. 1 alana 1 bedava günü aldığımızı söyleyince baktıklarında ürünün nedense bir anda bedava ürün olduğunu söylediler. Yarısı bedelinde bir şey alabileceğimizi söylediler ama bu çok mantıksız sonuçta ben aldığım zaman bu kampanyadan faydalandım. Pazartesi günü yetkili Murat bey gelince onunla görüşebileceğimizi söylediler. İşin komik tarafı aldığım iki ayakkabı da Air 270 ve asıl beğenerek aldığım ve başka şubeden gelmesini beklediğim ayakkabıya bedava demeleri diğer ayakkabıyı sadece bir kere kullandım. Fotoğraftaki ayakkabı bir kere kullandığım ayakkabıdır kanıt olarak atıyorum. Kağıtta yazan yazı her şeyi açıklıyor ama ona rağmen işlemimiz yapılmadı tekrar oraya gidip bunlarla uğraşmak durumundayız.

Gülten
11 Ağustos 2023 22:11
Sudenur sonuçtan hiç memnun değil

Fors AVM'de Ayakkabı Değişimi Sorunu

Sudenur
17 Nisan 15:32
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 09:07

Satış Sonrası İlgisizlik Ve Geciken Teslimat Mağduriyeti

19 Haziran 22:37
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
06 Şubat 2024 19:24