Eyüpsultan Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Doktoru

02 Ekim 2024 13:52

02. Ekim 2024 sabah saat 08:30'da Eyüp Devlet Hastanesi-Alibeyköy poliklinik 1. Dahiliye *****'a randevulu olarak gittim. İsmim yazınca kapıyı çalarak içeriye girdim. Doktora halsizlik durumumu ve sol bacakta sürekli ağrı halimi izah ettim, kendisi bana hemen kan ilaçları yazdı ve bunları kullan 2 ay sonra gel dedi. Bunun üzerine bende hocam en son 5,5 ay önce kan verdim, rica etsem kan da vereyim bir bakın dedim. Bunun üzerine bana bağırarak sanamı sorucam, biz boşa mı okuduk diye bağırmaya başladı. Yine alttan aldım o sırada telefonu çaldı 10 dakika ben ayakta bekledim o telefonla konuştu. Görüşmesi bitti bana dedi ki kan isteyeceğim ama sonuç için bana gelme ben bakmayacağım diye tekrar bağırmaya başladı. Ben evrakımı aldım tamam zaten size gelmem hocam diyerek çıktım. Kan bölümüne gittim, Arkamdan alt kata kan bölümüne indi, bu hastanın kanını almayın iptal edin işlemini defolsun gitsin diye bağırdı. Araya insanlar girdi, ben kanımı zor şer verdim ve hastaneden ayrıldım. Yemin ediyorum her bir kelimesi doğrudur ve Rabbim şahittir. Bu olayda hatam nedir? Ben bu doktordan şikayetçiyim gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Eyüpsultan Devlet Hastanesi Alibeyköy Semt Poliklinik

21 Mart 2024 09:58