Sinem sonuçtan çok memnun

Exxen Uygulaması TV'de Çalışmıyor

Exxen Uygulaması TV'de Çalışmıyor
03 Aralık 2024 22:52

Exxen, Beko marka TV'de açılmıyor. Daha önce bir sıkıntı yoktu ama bir haftadır TV'de açılmıyor ve hata veriyor. Telefondan videolar açılıyor, ancak TV'de aynı hesaba girdiğimde 'Exxen üyeliği başlat' diye uyarı çıkıyor. Bir haftadır kullanamıyoruz. Verdiğimiz paranın hakkı bu mu?

03 Aralık 2024 22:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
03 Aralık 2024 23:33

Sayın Sinem Ü. ; 03.12.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi

06 Aralık 2024 14:23

Exxen geri dönüş yaptı ama çözüm sağlanmadı hala aynı hata devam ediyor izleyemiyoruz mağduriyetimizin en kısa sürede giderilmesini ya da ücret iadesini talep ediyorum

12 Aralık 2024 10:41

Sayın Sinem Ü. ; 12.12.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi

Mahmut
Mahmut

Sinem sorunun çözüldü mü aynı problem yaşıyorum

Eda sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2025 19:11
"Bana ulaşan Özlem hanım çok ilgiliydi. Şikayetim kısa sürede çözüldü. Buraya yazar yazmaz dönüş sağlandı. Teşekkürler"

Pınar
18 Kasım 2023 15:38
Mehmet sonuçtan çok memnun

13 Şubat 2025 23:22
"Ücretim iade edildi ulaşım sağlayan temsilcinin pozitif yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederim iyi çalışmalar"

Exxen Kategorileri