Saadet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 23:14

English Home'den 02.10.2024 tarihinde sipariş verdim 04.10.2024tarihinde Sürat Kargo'ya verildi. 07.10.2024 tarihinde teslimat şubesindeydi English Home u 14.10.2024 de aradığımda 15inde teslim edilecek görünüyor dediler. 18inde tekrar aradım kargonun teslim edilmediği yönünde şikayetde bulundum 19unda dağıtıma çıktı. İş yerimize geldi. Bugün kargoyu açmak için aldığımda kolinin hasarlı olduğunu fark ettim. İçini açtığımda 6adet cam su şişesinin 3tanesinin kırılmış olduğunu gördüm. Lütfen benim mağduriyetimi gidermenizi istiyorum.

10 Aralık 2024 13:56

English Home'den 02.12.2024 tarihinde sipariş verdim. Sürat Kargo kargonun teslimatını yapmadığı için şubeye giderek kargomu almak istedim. Kargoyu açmak için aldığımda kolinin hasarlı olduğunu fark ettim. Bandı açılmış, koli yamulmuş, yırtılmış. İçinden kırık cam sesleri geliyordu. Bir önceki siparişimdeki kırık cam şişesi tecrübemden dolayı kargoyu teslim almak istemediğimi söyledim. İadesi yapılsa bile 2seferdir kargo ücreti benim cebimden çıkıyor. Siz firma olarak incecik bir koliye baştan savma cam ürün koyuyorsunuz. Kargo firması koliyi taşırken her yerden darbe alıyor ürünler kırılıyor. Ortada tek mağdur ben kalıyorum. Size güvenerek verdim ikinci siparişi yine hüsran. Kargo seçeneği bile vermiyorsunuz sipariş verirken. Lütfen benim mağduriyetimi gidermenizi istiyorum

22 Ekim 2024 16:28 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2025 11:22

23 Kasım 2024 13:02
Sena sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 23:52
English Home Yanlış Ürün Ve Geciken İade Süreci
Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 18:57
Kargom Nerede? English Home'un Teslimat Sorunu
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 13:06
English Home Siparişim Teslim Edilmedi