Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Yoyoso Mağazasında İade Kabusu

16 Aralık 2024 17:15

Merhaba, 15.12.2024 tarihinde Forum İstanbul Yoyoso mağazanızdan alışveriş yaptım. 2 saat sonra aldığım ürünlerden birini iade etmek istedim ancak çalışan arkadaşlar başka bir gün gelmemi söylediler. Onlara başka zaman gelme şansımın olmadığını söyledim. Sadece 1 ürünü iade edecektim ama benden aldığım tüm ürünleri iade etmemi istediler. Birkaç kez denediler, ekranda hatalı tutar şeklinde bir sorun oldu ve iade yapamadılar. Beni uzun süre beklettiler ve çok gergin davrandılar. Mağaza sorumluları B**** Bey’i aradılar, konuşan arkadaşın telefonundan ses duyuluyordu ve B**** Bey ona 'gitsin başka zaman gelsin' gibi bir cümle kurdu. Gerçekten çok üzüldüm, ben hemen hemen her hafta Ecrou'dan alışveriş yaparım, ilk kez Yoyoso'ya gittim ve bin pişman oldum. Böyle bir üsluba gerek var mıydı? Ben üsluplarına ve gergin tavırlarına sinirlenince 'manuel iade yapalım madem' dediler. Kendilerine üslupları hakkında şikayetçi olacağımı söyledim. Kasadaki hanımefendiye adını sordum, 'söylemek zorunda değilim' diye tersledi beni. B**** Bey beni telefona istedi. 'İzin günüm, işim var, kesmeden dinleyin beni, aynı gün iade yapılamıyor. Manuel iade yapılacak, paranız yarın yatar, şimdi arkadaşı verin telefona' dedi. Herhalde yanımda olsa üzerime yürüyecekti, bu ne sinir? Bu nasıl bir tavır? Birkaç kağıt imzalatıp 'yarın paranız yatacak' dediler. Ücret iadem hala yapılmadı. Hem ürünlerimin hepsini aldılar hem paramı iade etmediler hem de üzerine hakaret yemediğim kaldı. Çalışanlarınızın bu konuda uyarılmalarını rica ediyorum. Olası bir ürün probleminde iade yapmak isterseniz başınıza bunlar gelebilir, haberiniz olsun şimdiden.

19 Aralık 2024 14:41

Param hala iade edilmedi. Müşteri hizmetleri destek olmuyor.

Setenay sonuçtan hiç memnun değil

Setenay
25 Haziran 2024 20:16
Yoyoso Ecrou Mağazasında Yaşadığım Ücret İadesi Problemi
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

Kasada Fazladan Ücret Ve Saygısız Çalışan Mağduriyeti

Niyazi
25 Ekim 2025 21:43
Kasada Fazladan Ücret Ve Saygısız Çalışan Mağduriyeti
kasada-fazladan-ucret-ve-saygisiz-calisan-magduriyeti-1.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
01 Haziran 2025 15:35

Damla
03 Temmuz 2024 10:33
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
22 Mayıs 2024 10:45