Hanife sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 12:19

EBU prive adlı şirketten iki aynı renk tanımlaması yapılmış gömlek ve pantolon aldım. Ürünler takım değil ancak aynı renk olduğu yazıldığı için sipariş ettim ve ürün elime ulaştığında renklerinin aslında farklı olduğunu gördüm. Zaten pantolon etiketinde de farklı bir renk yazıyordu. Bunu firmaya ilettim. Etiketi yanlış basılmış dediler. Aynı renkte olmamasına üretimde farklılıklar olabilir dediler. İade ettim kendi hataları olmasına rağmen kargo ücretini de benden kestiler. Bir de bana bunu ilk fark edenin ben olduğumu ilgili düzeltmeleri yapacaklarını söylüyorlar. Aynı renk olduğu yazılan ürünleri internet üzerinden bakarak nasıl farklı olduğunu anlamamızı bekleyebilirler ve üstelik bunu kabul etmelerine rağmen misyonu olmayan bir iade politikasını savunarak elimizden bir şey gelmiyor diyerek geçiştirebilirler? Kargo ücretini bana geri yatırmanızı bekliyorum!

19 Nisan 2024 12:44 (Şikayetten 24 dakika sonra)
19 Nisan 2024 13:01

O zaman pantolon rengi Camel olarak internet üzerinde kalsaydı bende farklı bir renk olduğunu anlayabilirdim. Sadece ben değil herkes anlayabilir. Siz oraya hangi renk tanımlamasını yapıyorsanız ben o renk olarak düşünürüm. Sizin takım olmayan ürünler için farklı kumaş kullanıp kullanmadığınızı da bilemem. Ben ne gördüysem onu bilirim. Ben ürünü sipariş ettikten sonra yanlış tanımlama yaptığınızı gördükten sonra bana bu detayı vermenizin bir anlamı yok! Giden benim parama oluyor. Bu detayları daha önceden müşteriye şeffaf bir şekilde sunmayıp müşteri böyle bir durumla karşılaştığında olabilir deyip işin içinden sıyrılamazsınız! Ayrıca hala ürün parası da iade edilmedi. Kargo ücretiyle birlikte ürün ücretini iade etmek zorundasınız. Kendi hatalarınızı müşteriye mal edemezsiniz!

23 Nisan 2024 09:21
24 Nisan 2024 11:48

Bende size tekrar belirtmek isterim ki o zaman bu ayrıntıyı da müşterinin göreceği şekilde eklemelisiniz. Müşteri sizin aynı renk tanımlaması yaptığınız, kumaş içeriğine sadece %100 pamuk yazdığınız ve görselde de birbirine çok benzeyen ürünlerin farklı kumaşlardan üretilip üretilmediğini, renk tonlarının aynı olup olmadığını anlayamaz! Sadece takım olan ürünlerin aynı kumaştan üretildiği yönünde bir kural mi var? Müşteri memnuniyetini çok düşünüyorsanız her konuda daha şeffaf bilgi yazmalısınız! Onlinedan alışveriş yapan kişiler farklı ürünlere aynı renk tanımlaması yaptığınız zaman aynı top kumaştan farklı ürünler yapabileceğinizi de düşünebilir. Bu durum beni ya da bir başkasını haksız çıkarmaz. Bu ayrıntıyı vermeden karşı tarafın bunu düşünmesini beklemeniz sizin eksikliğiniz. Ve bu durumu bizim politikamız bu şekilde diyerek tek yaptığınız müşteri memnuniyeti değil, müşteriyi mağdur ederek geçiştirmek oluyor.

24 Nisan 2024 11:57

Ayrıca sizin olan hata ve kusuru zaten kabul etmemekte ısrarcısınız faturayı müşteriye kesmek istediğiniz için. Gelen pantolon etiketinin farklı renk yazıyor olması da profesyonel olmadığınızı gösteren bir hata. Ayrıca kumaş sektöründe çalışmış biri olarak sizin ürün reçeteleriniz bu kadar mı yanlışta ciddi ton farklılıklarını dahi olabilir gözüyle geçiştirip farklı tanımlama yapma ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Eğer gerçekten profesyonellikten bahsediyor olsaydınız bütün bunları düşünebilmeniz gerekir. Düşünebilen başka markaları görmek düşünmeyenlerin kalitesizliğini net şekilde ortaya koyuyor zaten.

26 Nisan 2024 11:31
29 Nisan 2024 00:41

Benim için bu durumun telafisi kargo ücretinin de iadesidir. Bu durumdaki yanlışlık benden değil sizden kaynaklıdır. Yapabileceğimiz kadarını yaptık demek bu durumu telafi ettiğinizi göstermez. Ürün ücretinin ödenmesi zaten yapılması gerekendir, ki kaç gün geçmesine rağmen hala ürün ücreti dahi yatırılmamıştır. Bir an önce kargo ücreti dahil bütün ödediğim ücretin yatırılmasını bekliyorum.

Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Ebu Privé 'den İade Sürecinde Gizli Kargo Ücreti Şoku

07 Şubat 2025 10:00
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 14:19

Aldığım Elbise İlk Yıkamada Zarar Gördü, Mağaza İlgisiz Kaldı

19 Haziran 2025 18:31
Aldığım Elbise İlk Yıkamada Zarar Gördü, Mağaza İlgisiz Kaldı
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 15:23
Ebu Privé Kumaş Kalitesinin Çok İnce Olması
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 13:18