Kaan sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep Telefon Uzun Süredir Hazırlanıyor

12 Temmuz 2024 19:03

EasyCep'den 5 Temmuz tarihinde iPhone 12 yeşil aldım. Birkaç gün bekledik fakat tahmini kargo süreci çoktan geçti. Aradık müşteri temsilcisini İlkten merak etmeyin. Biraz uzun sürebilir özür dileriz dediler, tamam dedim bekleyeyim. Biraz daha bekledim hala kargoya verilmemiş, bir daha aradım müşteri temsilcisini. Sizin telefonunuzun satıldığı bildirimi Merkeze gitmemiş o yüzden de telefonunuz başka birisine Satılmış dedi. Ne olacak dediğimizde ise sizin telefonunuzun kategorisinde sizin telefonunuzun özelliklerinde yeni bir telefon bekleyeceğiz dediler. Bizde herhangi bir renk tercihimizin olmadığını yeter ki telefonu erken getirmelerini rica ettiğimizi belirttik. Ayrıca müşteri temsilcisi de not aldı. Ve bugün siteye girdiğimde aynı benim telefonumun özelliklerinde beyaz iPhone 12 olduğunu gördüm ve satışa sunuyorlardı. Bunu demelerinin üzerine Benim telefonumun daha önemli olmasını beklerdim. Elimde hala telefon yok ve Benim telefonumun kategorisinde Benim telefonumun özelliklerinde sadece farklı renkte olan bir telefonu satışa sunuyorlar. Yanılmıyorsam yaklaşık 6 kere müşteri temsilcisini aradık ve hepsi de özür diledi. Aciliyetimi belirteceğini ve not aldığını söyledi. Artık her gün siparişlerime girip siparişlerimde hazırlanan bir iPhone 12 olduğunu görmekten sıkıldım not almalarına rağmen hiçbir şey değişmiyor. Artık buna bir çözüm bulun.

12 Temmuz 2024 19:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Kaan
12 Temmuz 2024 19:07

Bana Daha ne kadar bekleyeceğimi söyler misiniz?

13 Temmuz 2024 14:05
Kaan
15 Temmuz 2024 15:49

Siparişi iptal ettim EasyCep'i tercih ettiğim için acayip pişmanım zamanım boşa gitti bir daha da hayatta düşünmem

16 Temmuz 2024 13:12

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Eda

16 Temmuz 2024 13:12

21 Ağustos 2023 12:49
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
04 Mart 2024 15:55
"Çözüm merkezinden eda hanıma teşekkür ederim"
Abdullah sonucu yetersiz buldu

Abdullah
16 Ağustos 2024 17:59
Utku sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 10:41
"Şikayet başvuru sonrası yaşadığım sorun giderildi ve sipariş iptal edildi. Özellikle ibrahim bey'e gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum"