Sılan sonuçtan hiç memnun değil

Sılan
10 Eylül 2024 01:51

Ben bir dolap satıcısıyım. 2 ayakkabı sattım fakat ürünlerden birinde numaralar aynı değildi. Alıcı iade etmek istediğini söyledi fakat amacı baştan beri ayakkabıların üstüne el koymakmış. Ben kargo ücretini karşılayacağımı söylememe rağmen ayakkabı ücretlerini IBAN'ına atmamı istedi fakat ben uygulama üzerinden halletmek istediğimi belirttim. Tüm konuşmalar mevcuttur. Tek bir ürün hatalı olmasına rağmen her iki ürün hakkında da olumsuz yorumlar yaparak ikisini de iade etmek istedi. Ben de kabul ettim. Bugün kargo geldi ve sadece hatalı ürünü göndermiş. Büyük numara olduğunu iddia ettiği ayakkabının etiketindeki numarayı da silmiş. Diğer ayakkabıyı da göndermemiş. Dolap yetkililerinin bu durumu düzeltmesini istiyorum. Hesabın adı @nikekick. Durumu fark ettikten sonra kendisine uygulama üzerinden yazmama rağmen dönüş sağlamadı. Çalınan ayakkabımın ücretinin geri iade edilmesini kabul edemem. Sadece gönderilmeyen ayakkabının ücretini talep ediyorum. Yüksek ihtimalle dolap uygulaması yarın otomatik olarak alıcıya ücret iadesi yapacak, bunu kabul etmiyorum. Gerçekten yardımcı olmalarını bekliyorum.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
14 Aralık 2023 17:50
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Yaren
24 Haziran 15:31
Dolap Uygulamasında İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Hasarlı Ürün Sorunu
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
12 Temmuz 2023 20:14