İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Uygulamasında Hesap Engeli Ve Mobbing Sorunu

20 Kasım 2024 18:54

Dolap adlı uygulamanın mobbingin'den ve yasaklamalarından bıktım artık! Alışveriş yapamıyorum! Ben ve telefon numaralarını yazdığım arkadaşlarım, kargoların ulaşabilmesi için adreslerimizi yazarken ne hesap açabiliyor ne de kayıt olabiliyor! Şimdiye dek Dolap üzerinden saçma sapan ve gereksiz yere kapatılan birçok hesabım dahil, alışverişe 50.000 TL para harcamışımdır. Verdiğim komisyonu siz hesap edin. Kullanıcı adım usulsüz olduğu için hesabım kapatıldı, e-postamı değiştireceğim bunun kapanma sebebi olduğunu bilmiyordum dememe rağmen, IP engeli yedim. Telefonumu bile değiştirdiğim halde hala hiçbir şekilde giriş yapamıyorum! Acilen engellerin kalkmasını rica ediyorum! Benim hesabım üzerinden adres yazarken eklediğim için her şekilde engellenen telefon numaraları: 0536 ***4, 0536**** 86, 0545 7*** 98... Engellenen e-postalar: y****@gmail.com, [email protected]... Bu ne arkadaş, tüm gerekli yerlere yazacağım açılana kadar.

Yorumlar (5)

Berna

Bende aynı problemi yaşıyorum düzeldi mi acaba yeni telefon ve yeni hatla düzeldi mi

Ayşe
Ayşe

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum, yeni telefon ve yeni hat alıp denemeyi düşünüyorum, siz neyaptiniz sonuç alabildinizmi acaba

Berna

Merhaba ne yaptınız acaba yeni telefon ve yeni hat almak problemi çözdü mü

Nesli
Nesli

Kendi hesabınızdan telefon T.C. Gibi Herhangi bir işlem yapamıyorsunuz sadece telefonunuza format atıyorsunuz ve bir başkasının T.C. Siyle telefon numarasıyla yeni bir dolap hesabını açabiliyorsunuz tek şansınız yeni bir telefon almıyorsunuz onun dışında size ait her şey yasak engelli çok saçma bir uygulama

İsmail

Dediğim gibi, telefonumu değiştirdim ama hala aynı. Muhtemelen T. C. Kimlik ile onaylandığı için sorun devam edecek her şekilde.

Selin
03 Ekim 2024 03:42