Berk sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk İllegal Yayın Yaptığım İddiasıyla Beın Connect Hesabımın Kapatıldı

27 Mayıs 2024 18:01

1013985234 numaralı Digiturk kullanıcısıyım. Yakın zaman içerisinde Bein Connect'e giriş yapmaya çalıştığımızda, "giriş yetkiniz bulunmamaktadır" uyarısı ile giriş yapamamaktayız.

Konu ile alakalı müşteri temsilcisi arkadaşımız ile yaptığımız görüşmede illegal yayın yaptığımız gerekçesiyle Bein Connect'in bize yasaklandığı bilgisi verildi. Buna itirazım sonrası tekrar aradığımda Bein Connect'in açılmayacağı ve illegal yayın yaptığımızın kesin olduğu bilgisi verildi.

Bein Connect'i ben yüksek lisans derslerimin hafta sonu olması sebebiyle üniversitede, aileme yardım etmek istediğimiz zamanlarda ise annemin adına kayıtlı eczanede seyretmekteyim. Kızım ise çizgi film kanallarını seyrediyordu. Haricinde herhangi bir illegal yayın ya da yayın paylaşma işlemimiz olmamıştır.

Söz konusu illegal yayın ile alakalı alınmış olan görüntünün tarafıma sunulması aksi halde tüm haklarım saklı kalmak kaydı ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiriyorum. Tarafıma söylenen ve benim gerçekleştirmediğime emin olduğum. Tüm hak kayıplarım için ivedi olarak Bein Connect hesabımın açılmasını rica ediyorum.

Osmancan
09 Mart 2024 13:39
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bein Connect İllegal Yayın Saçmalığıyla Üyeliğimi Kapattı

17 Eylül 2024 22:55

Digiturk İllegal Yayın Yapmakla İtham Ediliyorum

Muhammed
28 Şubat 2024 12:04
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 01:00

Digiturk Online İşlemler Ve Bein Connect Giriş Sorunu