Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Rezerv Alan İnşaat Başlamaması

07 Kasım 2024 18:03

6 Şubat depreminde Malatya Niyazi Mah. Şehit Ahmet Gürbüz Sokak, Battalgazi'de hasar gören evimiz yıkıldı ve rezerv alan oldu. Deprem gününden bu yana Murat Kurum ve diğer siyasiler geldiler, evlerimizin yapılacağını söylediler. Muhtar N***T*** sürekli evler yapılacak bilgisi verdi ancak söz verilen sürede şehrin birçok yeri yapılırken bizim mahallemizde yapım çalışmasına bir türlü başlanmadı. Biz neden bekliyoruz? Ne zaman evlerimiz yapılacak? Bizim komşularımız konteynerde ya da kirada bir umutla her gün evlerinin yapılmasını bekliyor. Burası rezerv alan olduğundan TOKİ kurasına da katılamıyoruz. Biz resmi bir yazıyla beraber samimi bir açıklama bekliyoruz, yapılan açıklamaların yerine getirilip, çok hızlı bir şekilde evlerimizin teslim edilmesini bekliyoruz. Biliyoruz ki bugün çalışma başlasa bile bu zaman alacak. Lütfen sesimizi duyun, depremzedeler artık evlerine dönebilsin. Yeniden şehrimize dönelim, sadece bilgi değil, çalışmaların mahallemizde başlamasını ve yeniden evimiz için bekliyoruz.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Depremzedeler İçin Kira Yardımı Ve Kredi Tutarlarının Güncellenmesi

27 Eylül 2024 10:08

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Deprem Sonrası Köy Konutlarıyla İlgili Bilgiye Ulaşamıyor Evsiz Kaldık

01 Eylül 11:55