Boston Kafe'de Müşteri Hizmetleri Krizi

04 Ekim 2024 00:31

Biz 3 kız Başakşehir Boston kafede tatlımızı yiyip sohbetimizi ettik, daha sonrasında kalkacağımız için hesabı istedik. İşletme sahibi olduğunu iddia eden biri geldi. Biz pos cihazı istemiştik ve bize pos cihazının bozulduğunu, havale olarak parayı istediğini söyledi. Ondan önceki siparişleri de havale olarak almış, yasal mı bilemiyorum. Her neyse, biz de nakitimizin ve banka hesabımızda paramızın olmadığını söyledik, keşke önceden söyleseydiniz para çekerdik vs. dedik. Bunun üzerine parayı havale olarak arkadaşım atacağını belirtti. Burada bir problem yok fakat arkadaşım, pos cihazının çalışmamasının işletmenin sorunu olduğunu söyledi. İşletme sahibi sinirlendi, tersledi. İçeri gidip hesabımızı silip bizi işletmeden kovdu. Biz ısrarla işletmeden gideceğimizi, sadece paramızı ödemek istediğimizi, IBAN atmasını söyledik, üstümüze yürüdü. Bağırdı, çağırdı, kıpkırmızı oldu. Bizi defalarca kovdu. Biz kendisine ne hakaret ne küfür etmememize rağmen bir işletme olarak böyle bir muamele gördük. Bu da sektörün ne kadar rezil insanların elinde olduğunu gösteriyor. Zaten biz paramızı nakit olarak bıraktık, kimseden ikram vs. talebimiz olmadı. Zaten arkadaşımın sinirden gülmesine de kendisi tahrik edici diyor, kendisinin çığlık atması çok normaldi çünkü çok kötü işletme. Garsonlar da aynı şekilde, sanki bizi dövebilecek gibi işletme sahibi tutuyorlar vs. saçmalık ötesi.

Wknd Coffee & Roasters 1000 TL Ödeyip Kovulduğumuzla Kaldık

10 Haziran 2025 15:42

21 Ekim 2023 21:03
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Luigi's Restaurant'ta Fazladan Ücret Alınması Ve Kötü Hizmet Deneyimi

27 Nisan 2025 01:29
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 13:07