Mirac sonuçtan hiç memnun değil

Bitay Hesap Bulunmuyor Hatası

13 Ağustos 2024 13:50

Dün giriş yaptığım hesabıma bugün kullanıcı bulunamadı hatası veriyor, ve bu sorunu söyleyebileceğim hiç kimseye ulaşamıyorum, müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Sosyal medya hesapları üzerinden attım mesajlara geri dönülmüyor. Bir bilinmezlik içinde bırakıldım.

13 Ağustos 2024 16:52

Muhatap kimse yok Bitay, dün giriş yaptığım hesabıma bugün kullanıcı bulunamadı hatası veriyor. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Sosyal medya hesapları üzerinden attığım mesajlara hiçbir geri dönüş alamadım. Sadece isim ve soyialindi benden başka da hiçbir şey yapılmadı,

19 Ağustos 2024 10:02 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi

19 Ağustos 2024 12:20

Hep böyle diyorsunuz ama iletişime geçen kimse yok, gerekli belgeleri mail olarak gönderdim, sebepsizce kapattığınız hesabım için on gündür sizden haber bekliyorum.

29 Ekim 2024 14:09

Ekim ayının sonuna geldik ve hala hesabıma giremiyorum, gerekli belgeleri göndermeme rağmen kimse cevap vermiyor, hesabıma giremiyorum kullanıcı bulunamadı hatası veriyor, hesapta bulunan 50 k civarı Param da iade edilmedi. Umarım mağduriyetimiz hakkında gerekli adımlar atılır.

20 Kasım 2024 12:11
bitay-hesap-bulunmuyor-hatasi-1.jpg

Bitay adında ki borsa 1 yıldır hesabıma el koymuş, ne işlem yapmama izin veriyor ne de paramı çekmeme izin veriyor, muhatap olan kimse yok yardim talep ettikçe oyalama taktiği uyguluyorlar, gerekli her yere başvurdum. SPK bitay hakkında hiçbir adım atmıyor. Umarım gerekli yerler bir çözüm bulur.

Erhan

Bende bugün itibari ile giriş yapamıyorum kullanıcı bulunamadı hatası veriyor ve daha geçen gün hesabıma girmiştim problemime yardımcı olabilir misiniz müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum 14-15 kisi sırada bekliyor sıra ilerlemiyor şimdi tekrar aradığımda ise yoğunluktan dolayı 2 saat içinde aranacaksınız deyip kapatılıyor telefon müşteri hizmetleri

Erhan

Hesabıma halen giriş yapamıyorum kullanıcı bulunamadı diye hata veriyor hesabım konusunda yardımcı olabilecek biri yok mu sistemden silinmiş gibi hesabım hiçbir şekilde ulaşamıyorum

10 Ekim 2024 23:08
Hesabıma Erişemiyorum Ve Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
11 Kasım 2024 10:36