Elektrik Arızası Mağduriyeti: Hasar Tazmini Reddedildi!

04 Aralık 2024 16:46

27.11.2024 tarihinde Muğla ili milas ilçesinde sağanak yağış ve simsek atması sonucu evimizde bulunan çamaşır makinemiz, tarım sulama için kullanmakta olduğumuz panomuz ve sigortamız ve ayrıca TV'imiz yandı. 186 numaralı Aydem müşteri hizmetlerini arayıp hasar kaydı ve arıza kaydı için çağrı merkezine kayıt oluşturdum. Ekip yönlendirmesi sağladılar ve tutanak tutuldu. Çağrı merkezinde yapmış olduğum görüşmede siz ürünlerin hasarlarını kendiniz yaptırın biz süreç sonunda size ödeme yapacağız. Gibi bilgiler aktarıldı. Olaydan 1 hafta sonra sigortamız ve panomuz değiştirildi ve defalarca aramam neticesinde. Bu süreçte cebimden arızaların tamir ücret ödemesi 20.000 TL çıktı. Aradan 10 gün sonra adm den tarafımıza zarar tanzim talebi cevap dilekçesi geliyor. Talebiniz olumsuz karşılanmıştır diye. Çalışmayan yanan panodan güya ölcüm yapılmış ve arıza kaydı bulunmamış ve ne hikmetse olaydan 1 hafta sonra pano içerisindeki sigorta değişiyor. Yandığı için. Genel merkeze mail atıyorum yapabileceğimiz bir şey yok diye geri dönüş sağlıyorlar. Ne bicim bir ülkede yasar olduk. Haklarımızı gözeten hiç kimse maalesef yok. Ama bu isin peşini bırakmayacağım. Normal Güneşli günde çalışan eşyalarım ne hikmetse o gün bozuldu. Ve bu adm yüzünden. Sokak aydınlatmaları bile yanmıyor ve hala elektrik parası yok kaçak bedel yok sokak aydınlatması diye yüksek tutarda rakam ödüyoruz. Yazık gerçekten. Şirket olarak müşteri memnuniyetinize hiç önem vermiyorsunuz. Ama bunun peşini bırakmayacağım.

21 Temmuz 2024 18:13

24 Kasım 2024 21:59

20 Ağustos 2024 01:14
Üsame sonuçtan hiç memnun değil

Elektrik Arızası Sonrası Cihazlarım Bozuldu, Tazmin Edilmiyor

Üsame
06 Aralık 2024 15:13
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 13:22