Axa Sigorta'nın Geçiş İşlemlerindeki Aksaklıkları

21 Ekim 2024 13:19

Ben yıllardır Axa tamamlayıcı sigorta yaptırıyorum kendime ve çocuğuma. Eşim de kendine ve diğer çocuğumuza yaptırıyor. Ben ve eşim fiyat yüksekliği nedeniyle çocuklarımızı da dahil olmak üzere başka bir sigorta şirketinin tamamlayıcısı sağlık sigortasına geçiş yapmak üzere Axa Sigortaya başvurduk. Axa geçiş için bir türlü belgeleri sigorta şirketine iletmedi. Kaç kere aradım zorla benim başvurumda sadece benimkini eşimin başvurusunda da sadece eşimin geçiş belgesini mail olarak iletti. Biz de çocukların bilgisi de bunların içinde zannediyorduk. Bugün bakıyorum hala Axa ne bize ne de geçiş yaptığımız şirkete çocukların ve bizim geçiş bilgilerimizi iletmemiş. Kardeşim o zaman fiyatını düşük tutsaydın da ben de aynı şirkette devam etseydim. Şimdi geçişin tamamlanmaması için uzattıkça uzatıyor. Kızım bu süre zarfında iki kez ateşli hastalık geçirdi. Bugün doktora götürmem lazım sırf bu geçiş tamamlanmadı diye gidemiyorum. Niye ben 5-6 bin ekstra verip çocuğumu muayeneye götüreyim. Axa gerçekten büyük bir terbiyesizlik yaptı. Diğer poliçelerimi de iptal ettireceğim bu gidişle. Bir an önce işlemleri tamamlayın böyle bir terbiyesizlik olmaz. Resmen nefret ettim. Geçiş bilgilerini acilen ilgili firmaya iletin!

21 Ekim 2024 13:30 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Sn. Ö. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

23 Ekim 2024 16:44

Geçiş için hangi firmayı tercih ettiniz?

Vdm sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Provizyon Sorunu Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

03 Temmuz 19:04
Eren sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 15:45

Axa Sigorta'nın Geçiş Belgesi Engeli