Randevu Sorunları ve Müşteri Deneyimi

Randevu Sorunları ve Müşteri Deneyimi
Furkan
18 Ekim 2024 22:40

Merhaba, 18-10-2024 Cuma günü saat 21.00'de bir masaj randevum vardı. Hanımefendi, yağmur yağdığını, evimin yürüme mesafesi çok olduğunu ve yorulduğunu söyleyerek üslubu gitgide kabalaştı. Sokağın başına geldiğinde gelmeyeceğini, döneceğini söyledi. Saygı duydum ve 5 dakika sonra sanki masaj yapıyormuş gibi masajı başlattı ve ödeme kartımdan çekildi. Böyle giderse benimle iletişime geçin lütfen. Masözün ismi Z***** Ü****.

19 Ekim 2024 09:03 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Furkan Berke Bey, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

19 Ekim 2024 09:20

Merhaba Furkan Berke Bey, Sizinle yaptığımız görüşmede de ilettiğimiz gibi isteğiniz doğrultusunda gerekli aksiyonları aldık. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Armut Hizmet Alamadım Şikayetçiyim

Serdar
11 Temmuz 2024 22:26
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
19 Şubat 2024 10:40
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Armut Ücret İadesi Yapılmadı

Huseyin
06 Mayıs 2024 09:14
Musa sonuçtan çok memnun

Armut Ücret İademi Yapmıyorlar

Musa
11 Şubat 2024 00:13
"Uzun zamandır Armut kullanıyorum ilk defa bu tarz bir durum yaşamış olmak üzmüştü fakat Neyse ki kısa sürede sorun halledildi sorun olması önemli değil önemli olan sonuç ve ben memnun olmaya devam ediyorum Armut sorunumu çözdü. Teşekkürler..."

Alev
05 Haziran 2024 01:21