Aras Kargo Şube bulanık

03 Ocak 14:21

Kargo Teslim Edilmeden 'Adreste Yok' Denilerek Şubeden Almak Zorunda Bırakıldım

Muhammet
13 Aralık 2025 00:50
kargo-teslim-edilmeden-adreste-yok-denilerek-subeden-almak-zorunda-birakildim-2.jpg
Günay sonuçtan çok memnun

Teslimat Seçeneği Sorunu Ve Yanıltıcı Bildirimler
Melih sonuçtan memnun

Melih
20 Kasım 2024 06:03

"Şikayetimiz doğrultusunda ertesi gün sabah saatlerinden Aras Kargo çağrı merkezinden bir çalışma arkadaşınız tel. Araması gerçekleştirdi. Ve anında aksiyon aldı. Aynı günün aksamında kargo gönderiye çıkarılarak tarafımıza ulaştı. Özellikle çağrı merkezinden arayan yardımcı olan arkadaşınıza ilgi ve alâkası için çok çok teşekkür ediyorum. Sorunumuz giderildi ama yinede yazmadan geçemeyeceğim gelen kişi ola ki varsayalım ki kargo alıcısı evde yoksa dahi telefon açması gerekir. Duruma göre en azından komşuya bırakılabilir. Geldiğini ispatlar gönderi barkod resmini eklemek yerine, geldiğini belgeler. Apartma kapısı veya daire kapısı ya da zildeki isim fotosu eklenmelidir. (Kendini aklamak anlamında) tercih sizin. Kargonuzu getiren Atalar şubesi çalışanı Ali bey, e de teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim."

Gonca sonuçtan çok memnun

Gonca
03 Temmuz 2024 19:54

"Aras Kargo Bölge müdürlüğünden arayıp özürlerini ilettiler ve kargomun yarin teslim edileceğini söylediler Umarım sözlerinde dururlar ve tekrar bir mağduriyet yaşanmaz. Teşekkürler"

Aras Kargo Yine Pişman Etti
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
18 Nisan 2024 19:43
Aras Kargo Dağıtımcı Terbiyesizliği Ve Müşteri Temsilcileri
Aras Kargo Dağıtımcı Terbiyesizliği Ve Müşteri Temsilcileri
Bahar sonuçtan çok memnun

Bahar
21 Mart 2024 21:29

"Merhaba, sabah saatlerinde Aras Kargo Şehitlik Şb... Den Erdinç bey kargomu eksiksiz getirip teslim etti, ayrıca müşteri hizmetlerinden Hatice HM aradı, gerekli görüşme sağlandı, yoğunluk kaynaklı olabileceği söylendi, sorun çözüldü, kendilerine teşekkür ediyorum."

Aras Kargo Kargom Evde Yoktunuz, Denilip Şb... Edilmiş Neden Telefon Edilmedi?

Naciye
30 Ekim 2023 11:57
Şakir sonuçtan memnun

Şakir
18 Eylül 2023 19:08

"Teşekkürler"

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
30 Mayıs 2023 00:26
Aras Kargo Şube Ve Personel

Aras Kargo Kategorileri

Marka Profili

Aras Kargo 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Marka Karnesini Gör