Barış sonuçtan hiç memnun değil

Gelmeyen Kargonun Aras Kargo Tarafından Yerime Onaylanıp İmzalanması

25 Kasım 2023 12:50

Aras Kargo olarak kargom teslim edilmediği halde sürekli olarak teslim edildi gözüküyor ve onay vermediğim halde yerime onay verilip imza atılıyor bu bir suç duyurusudur aynı zamanda. Kargom bana ulaşırken adresimde olduğumu ayrıca belirtmek isterim. Merkezindeki yetkililerle defalarca konu paylaşıldı, defalarca geri dönüş yapılacağı söylendi yapılmadı. Kendileri tarafından kaynaklanan sorunu benim şahsi olarak çözmem istendi. Elmabahçe şubesi telefonları açmıyor ısrarla aranırsa açıp kenara bırakıyor kendi aralarında konuştuklarını duyabiliyoruz. Bu durum iletildiğinde yetkililere yapacak bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Almadığım kargo yaklaşık on gündür teslim edildi gözüküyor. Teslim edildi gösterdikleri için üç gün içinde otomatik onaylanıyor. Ben ürünümü kontrol edemedim bu sebeple, ürünüm de oluşabilecek tüm deformasyon ve ayıptan Aras Kargo sorumludur.

25 Kasım 2023 12:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

02 Aralık 2023 10:57

Yukarıda yapmış olduğum şikayet çözülmemiştir. Cevap olarak çalışanlarının yanlışlıkla parmağının çarptığı verilmiştir. Buna ek olarak çözülmediği gibi yeni bir kargomda da aynı süreç işlenmiştir. Şu anda iki kargom Aras tarafından teslim edilip onaylandı gösterilip teslim edilmemiştir. Yerime onaylanıp imzalanmıştır. Beni mağdur edip sorunu kendi imkanlarımla çözmem istenmiştir. Hiçbir hareketi yasal olmayan bu kurum verdiği çözüm cevabıyla da şaşırtmamıştır. Ve aynı hatayı yapmaya devam etmektedir. Yerine imza teslim edilme yerine onay bu firmada alışkanlık haline geldiği ortadadır. Nasıl bir çözüm süreç olacak merak ediyorum. Ortamı yumuşatma adına çözümsüz bir defa iletişime geçilip çözüm bulunmamıştır ve hala yeni sorunlarım eklenerek devam etmektedir beklemekteyim

Su Ateş
24 Şubat 2024 15:31

20 Aralık 2023 16:53

18 Ekim 2024 11:50
İlknur sonuçtan çok memnun

İlknur
11 Eylül 2025 11:29
"Aras genel müdürlüğünde görev alan B** bey, sorun yaşadığım konu ile alakalı mağduriyetimi giderdi. Kendisinin iletişimi oldukça iyiydi. İlgi ve alakası için kendisine çok teşekkür ediyorum hatta bir talebim de var, bu memnuniyetimin (varsa) üst yönetim birimine de iletilmesini istiyorum. Onlar da B** beye teşekkürlerimi iletsinler. Çünkü aslında bir kişinin değil, birçok kişinin sorununu gidermiş oldu. Tam olarak sizin gibi kişilere ihtiyacımız var. Teşekkürler tekrar. İyi ki varsınız :)"

Aras Kargo Kategorileri