Emrah sonucu yetersiz buldu

American Express Garanti Bankası Harcama İtirazına Cevap Vermiyor

American Express Garanti Bankası Harcama İtirazına Cevap Vermiyor
21 Mayıs 2024 13:09

29.04.2024 'de, 22.04.2024 'de gerçekleştirdiğim 1224,53 TL tutarındaki işlemin iptali için Garanti Bankası'na 694234 numaralı dilekçe ile harcama itirazında bulundum. 22 gündür harcama itirazıma cevap alamıyorum. Bana herhangi bir geri dönüş yapılmadı.

Harcamayı yaptığım site, ürün göndermiyor. Bu site hakkında şüphelerim var. Site, kart bilgilerini ele geçirmek amacıyla kurulmuş olabilir. 'heights pizza ınc' adı altında hpı racing benzeri bir isimle ödeme alındı. Bu siteden alışveriş yaptıktan sonra, kartımda bana ait olmayan 'dribbble.com' gibi işlemler fark ettim.

Hemen kartımı iptal ettirip yenisi ile değiştirdim. Gözlemlediğim kadarıyla, Garanti Bankası'nın harcama itirazlarına yanıt vermediği yönünde endişelerim var. Eğer itirazıma cevap verilmezse, konuyu Amerika'daki American Express'e ileteceğim.

05 Ağustos 2024 08:40

29 Nisan 2024 tarihinde yapmış olduğum 694234 dilekçe numaralı kredi kartı harcama itirazıma aradan 3 ay geçmesine rağmen olumlu cevap verilmedi. Harcamayı yapmış olduğum www.hpi-shops.com isimli d*kandırıcı site aradan geçen sürede kapandı. Bu sitenin d*kandırıcı site olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Hpi Racing marka yedek parça satması gereken bu site yanıltıcı olması için h, p ve i harflerini kullanarak Height Pizza İnc. İsmiyle kartımdan çekim yapmış. 1224.53 TL lik harcamanın derhal kartıma iadesi için gereğinin yapılmasını arz ederim. Aksi takdirde konuyu American Express America ya bildireceğim.

Emrah
Emrah
04 Haziran 2025 12:13

Param tam 6 ay sonra iade edildi. Kanuni sürenin beklenmesi gerekiyormuş. Karşı taraftan herhangi bir cevap gelmeyince param otomatik olarak iade edildi.

05 Şubat 2024 14:34
PARAM/MoneyPay İle Yaptığım Ödeme 2 Hafta Oldu Ürünüm Gelmedi.

14 Ağustos 2025 14:46
Rabia sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2023 14:04

Kezban
24 Mart 2024 21:24
Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Aybüke
28 Mart 2024 02:34