Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

AJet (Anadolu Jet) Valizime Etiket Yapıştırılmadığı İçin Uçağa Konmamış Valizim Kayıp

05 Temmuz 2024 15:48

03.07.2024tarihinde İstanbul Diyarbakır uçuşu yaptım valizime görevliler tarafından etiket yapıştırılmadığı için valizim uçağa alınmamış ve valizime ulaşamıyorum 5kilo fazla ek ücretini de ödemiştim fişim var en kısa zamanda valizime ulaşmak istiyorum. Mavi 20kilo

16 Temmuz 2024 18:51

03.07.2024tarihinde İstanbul Sabiha gökçenden Diyarbakır'a uçuş gerçekleştirdim. Saat 15.15-15.35arasında kamera kayıtlarına bakılırsa görülecektir zaten valizimi banta görevlilere verdikten sonra karşı birimde 20kilo çıktığı için ek ödemesini (5kilo) yaptım. Fişi de mevcut hatta. Valizime görevliler tarafından etiket yapıştırılmadığı için uçağa konmamış ve valizime ulaşamıyorum kayıp eşya biriminde de yokmuş. Maddi manevi tazminat talep ediyorum firmadan öğrenciyim ve değerli eşyalarım içinde vardı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

16 Temmuz 2024 18:50

05 Temmuz 2024 15:34

Valizim uçağa konmamış Sabiha Gökçen havalimanında valizimi en kısa zamanda göndermelerini istiyorum. 20kilo içinde kıyafetler var

06 Temmuz 2024 13:36

Sabiha Gökçen havaalaından kayıp esya yerine gidip valizimi bana ulaştırılmasını istiyorum görevlinin bagaj etiketi yapıştırmaması benim sorumluluğumda değil gerekirse kamera kayıtlarına bakılsın. En kısa zamanda valizimi teslim almak istiyorum diğer türlü dava açmak durumunda kalacağım.

07 Temmuz 2024 16:24

Valizimin kayıp eşyada olmadığı belirlendi gerekirse kamera kayıtlarına bakılıp nerede olduğunu tespit edilmesini talep ediyorum. Nöbetçi şefliğine bakılmasını en kısa zamanda iletişime geçilmesini istiyorum valizim Sabiha havaaliminında çünkü

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
18 Kasım 2023 11:41
Anadolu Jet Sağlam Valizimin Hasarlı Girilmesi Sonucu Oluşan Mağduriyet
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Sevinç
22 Şubat 00:42
Valizim Parçalandı, Altın Bileziğim Kayboldu!
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
18 Mayıs 2024 11:27
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 13:32
AJet (Anadolu Jet) Kayıp Bagajımla İlgilenilmiyor
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
13 Şubat 14:49