Aile Sağlığı Merkezleri Doktor Tavrı Sorunlu

10 Temmuz 2024 23:01

Kendi doktorum izinde olduğu için mecburen Amasya 6 no.lu aile sağlığı merkezindeki başka bir doktora dr. **** **** muayene olmak zorunda kaldım. Kendisinin bana karşı olan tavrından çok rahatsızlık duydum. Ben alerjik astım hastasıyım ve aynı zamanda takipli hastayım. Kendisi alerji ilacımı yazmak istemeyip "size bunu kim verdi bunu kullanamazsınız" şeklinde çıkıştı.

Alerji bölüm doktorumun verdiğini uzun zamandır kullandığımı söyledim. Ayrıca kullandığım ilacın prospektüsünde ilacı kullanma talimatı ile ilgili "kullanmanız gereken süreyi doktorunuz belirleyecektir." yazarken ve alerji bölümündeki doktorumun kullanmamı gerekli görmesine rağmen sağlık merkezindeki doktor ısrarla "3 4 gün kullanıp bırakın böyle kullanamazsınız alerji doktoru böyle söylemez" şeklinde beni itham etmiştir ve ilacımı yazmamakta diretmiştir.

Ben bu üslupsuzca tavır karşısında neye uğradığımı şaşırdım, uzun zamandır aynı ilacı kullanıyorum ve kendi doktorum bu ilacı kullanmamı uygun bulmuşken kendisinin bana karşı anlayamadığım bir tavırla ithamda bulunması çok yanlıştı. İlacım bittiği için ısrarlarda bulunmam neticesinde doktor bey alerji ilacımı ancak bir kutu yazdı.

Ayrıca parmağımdaki yarayı gösterince de kendi kendine iyileşir şeklinde cevap aldım ve ısrarlarım sonucu onun içinde bir krem yazdırabildim. Ben bir hasta olarak bu şekilde muameleyi kabul edemem. Şikayetimin işleme alınmasını talep ediyorum.

Aile Sağlığı Merkezleri Kocadağ Şikayeti

26 Haziran 2024 02:47

Selami Çeşme Aile Sağlık Merkezi Şikayetim

13 Eylül 2025 13:11

Erdoğan Şahinoğlu ASM Doktorun Hasta Seçmesi

04 Haziran 2025 15:48
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Doktorun İlgisizliği Ve Azarlaması Gebelik Takibimi Engelledi

26 Aralık 2024 14:05