A Life Hospital Hastane Eczacılığında Yaşanan İhmal Ve Etkileşim Tehlikesi

17 Mayıs 2024 16:24

Eşim, 08.05.2024 tarihinde A*Life Hastanesi'nin psikiyatri polikliniğinde A. M. isimli psikiyatri doktoruna muayene olmak için gitti. Eşim, şehir hastanesinde psikiyatri tedavisi görmekte olan bir hastadır. Doktora uyuyamadığını söyleyerek, kendi araştırdığı yeşil reçeteye tabii Xanax ve Rexapin isimli ilaçları eşimin isteğiyle yazan doktor, eşimin tanılanmış anksiyete bozukluğu tanısı olmasına rağmen, kullandığı ilaçları ve tedavi sürecini sormadan ilaçları reçete edip eşime vermiştir. Eşim, ilaçları diğer ilaçlarıyla birlikte kullandıktan sonra, iş yerinden eve geldiğimde eşimi evde halsiz ve bitkin yatarken buldum. İlaçların birbirine etki ettiğini fark ettim ve bu şekilde bilinçsizce yazılan ilaçların birbirine tesir etmesi sonucu sıkıntılı bir süreç yaşadım. Özel bir hastanenin, hastanın tıbbi geçmişini almadan, hastanın söylemiyle ilaç yazmasının etik olup olmadığını sorguluyorum. Bu durumu başhekim ile görüşmek istedim fakat muhatap bulamadım. Kendileri görüşmek bile istemedi. İnsana değer verilmediğini ve ticaret haneye dönüşmüş olmasını görmek beni çok üzdü.

12 Ocak 2024 17:20
Engin sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 21:48
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 19:53

Özel Küçükçekmece Hastanesi Kadının Yüzüne Bakmayan! Regl Bile Diyemeyen Doktor! Kadın Düşmanları!

23 Haziran 2024 22:30
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ortadoğu Hastanesi | Ankara Yanlış İlaç Tedavisi Ve İlgisizlik

02 Kasım 2024 19:56