Güzin sonuçtan çok memnun

Ziraat Bankası Türkiye Emlak Bankası A. Ş Tarafından 2001 Yılında Konulan İpotek

06 Kasım 2023 15:03
Güzin'in Teşekkür Mesajı
“Ziraat Bankası Karamürsel şubesi operasyon yetkilisi Uğur beye ilgisi ve sorunun çözümünde yardımları için çok teşekkür ederim”

2001 yılında güçlendirme için bankasından kredi kullanmıştık, ödemelerin tamamı yıllar önce bitti ancak taşınmaz üzerinde halen Türkiye Emlak Bankası AŞ'nin ipoteği görünüyor. Emlak bankasının tüm müşterileri Ziraat Bankasına devir olduğu için ödemeler Ziraat Bankasına yapıldı. İzmir'de ikamet ettiğim için Karamürsel Ziraat Bankası şubesine gidemiyorum ve telefonla ulaşmam mümkün olmadı. Tapu bu durumun sadece Ziraat Bankasının fek yazısı vererek çözebileceğini söylüyor. Mağduriyetimizin giderilmesi için gerekli olan fek yazısının hazırlanarak tarafımıza dönüş yapılmasını talep ediyorum.

06 Kasım 2023 15:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Güzin
Güzin
08 Kasım 2023 11:47

Asım
Asım

İyi günler benzer durumla karşı karşıyayım, sorunun çözümüyle ilgili süreci yazabilir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim, banka ve tapu arasında gidip geliyorum iki tarafta birbirine yönlendiriyor

Şahin
Şahin

Merhaba sorununuzun giderilmesine çok sevindim. Ekspertiz yaptırıp almak istediğin konuta ait 1984 yılından kalan emlak bank ipotekleri çıktı bu durumda istediğim yeri alamadım, mirastan kalan bu yer için avukat ilgileniyor, avukat Ziraat bankasına gidip bu ipotekleri kaldırabilirler mi acaba siz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız çok memnun olurum.

08 Ocak 2025 21:43
Ali sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 16:33
Emlak Bankası Ve Ziraat Bankası Mağduriyeti
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Eski Kredi İpoteği İçin Çözüm Bekliyoruz

09 Ocak 2025 17:18