Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Zara Kabinde Erkeklerle Birlikte Prova Yapılması

Sibel
10 Ağustos 2024 22:06

Bugün Vadi Zara'dan alışveriş yaptım. Prova odalarına girdiğimizde bir müşterinin kocasında hepimizle birlikte giyindik. Daha sonra görevli bayandan rica ettim. Beyefendiyi uyarmasını ve dışarıda beklemesini, bayan çok nazik bir dille sağ olsun beyefendiyi uyardı. Beyefendi, örümcek kafalılar yüzünden çıkamam dedi. Neyse, oranın sorumlusu M***** Bey geldi. Cinsiyet ayrımı yapamayacaklarını, hepimiz bir arada prova odasında giyinebileceğimizi belirtti. Ben de kendisinin adını sordum fakat soyadını söylemedi. Bu kadar kendini savunup haklı olduğunu iddia eden biri neden soyadını veremiyor bilemiyorum. Ben de kendisine bunun cinsiyet ayrımı olmadığını, madem öyleyse bay ve bayan kabinlerinin neden ayrı olduğunu söyledim. Madem öyle, sizin de eşiniz, kız kardeşiniz gelsin hep birlikte prova odasında giyinelim, kabul edebilir misiniz dedim. Beni tahrik etmeyin diye beni tehdit etti. Ben de seviyesine inemeyeceğimi belirtip oradan ayrıldım. Bir sorumlu yetkili birinin bir müşteriyi kayırıp bu olayı cinsiyet ayrımına getirmesine çok şaşırdım. Ben bir bayan olarak ahlak kurallarına aykırı olduğunu belirtmek istedim. Ayrıca kabinde erkek olduğu için kabin içinde arkadaşıma denediğim ürünü gösterdiğimde 2 kişi bir kabine giremez uyarısı aldım. Çok ilginç bir yasak ama topluca giyinebiliyoruz. Bunu gerekli tüm her yere şikayet olarak bildireceğim.

Rana

01 Kasım 2024 19:35

Hilltown Zara'dan Kovulduk

Bir
21 Temmuz 2023 19:03
Melissa sonuçtan hiç memnun değil

Zara Mağazasında Kabin Güvenliği Sorunu

Melissa